Skip to main content
DA / EN

Bevilling fra BSR Innovation Express

SDU har som projektpartner i klynge- og SME netværket "The Innovation Network for Smart Energy" fået en bevilling på 55.000 kr.

Center for Energy Informatics tager på vegne af SDU del i netværket "The Innovation Network for Smart Energy" (Inno-SE).

Netværket Inno-SE har på baggrund af ansøgningen "Supermarkets as drivers for Danish export - Fact finding mission to Brazil" modtaget en samlet bevilling på 299.200 kr. Heraf har SDU, som projektpartner, fået en andel på 55.000 kr.

Projektets formål er at identificere erhvervspotentialet inden for energieffektive løsninger i sektoren for supermarkeder og shopping centre i Brasilien. Fokus er samtidig at etablere holdbare netværk for Inno-SE.

Bevillingsgiver er BSR Innovation Express, som er et fælles europæisk støtteinitiativ, der fokuserer på internationalisering af små og mellemstore virksomheder (SME'er).
Initiativet faciliterer via forskellige klyngeaktiviteter internationalisering, intelligent specialisering og lærings- og kompetenceudvikling på tværs af landegrænser. Læs mere om BSR Innovation Network under Uddannelses- og Forskningsministeriet.    

 

Redaktionen afsluttet: 11.11.2015