Samarbejde med industrien

SDU Sønderborg facaden set fra DSB perronen i halv fugleperspektiv.

Mads Clausen Instituttet bygger bro mellem excellent forskning og den danske og globale industris behov. Vores mission er at fremme viden i vores globale partnernetværk, at give adgang til de seneste teknologier og at anvende dem på de udfordringer, som teknologi-drevne virksomheder står over for.

Vi samarbejder med virksomheder indenfor en række områder, herindunder elektronik, mekanik, nanoteknologi, fotonik og innovation.

På disse sider kan du få et overblik over, hvordan du kan samarbejde med studerende og forskere:

Samarbejde med studerende
Tag fat i ingeniørstuderende ved at bidrage med ægte udfordringer fra industrien. Arbejd sammen med dem indenfor semesterprojekter, specialer og praktikforløb eller tilbyd gæsteforelæsninger, virksomhedsbesøg eller studiejob.

Første job-garantiordning
Deltag i vores Første job-garantiordning. Dette unikke tiltag fra lokale virksomheder tiltrækker unge talenter fra hele verden til vores ingeniøruddannelser. Ordningen støtter tæt samarbejde mellem studerende og det lokale industrimiljø.

Forskningssamarbejde
Samarbejd med vores forskere om at udvikle nye teknologier og prototyper, der medfører ny viden og innovationer. Samarbejdet kan i mange tilfælde støttes med eksterne midler.

Serviceydelser

Få gavn af vores forskeres brede viden indenfor teknologirådgivning, målinger, analyse og test. Vi tilbyder adskillige serviceydelser til virksomheder på kommercielle vilkår.

Teknologiområder og laboratorier

Få et overblik over vores forsknings- og teknologiekspertise såvel som moderne laboratorier og udstyr i vores faciliteter.

Arrangementskalender
Grib chancen for at møde vores studerende og forskere personligt og find matchende kompetencer. Se relevante arrangementer ved brug at filtret "industri".

Læs vore nyhedsbrev MCI Insights
Læs om interessante forskningsemner og vores samarbejde med virksomheder. Abonnér på nyhedsbrevet for at få regelmæssige opdateringer direkte i din indbakke.

Abonnér på MCI Insights

Vores nyhedsbrev om MCI's samarbejde med industrien

Link til sign-up side

Hent institutsbrochure

Fakta om MCI

Download

Samarbejdsfolder

En samlet oversigt over samarbejdsmulighederne.

Download