Skip to main content

STADS-VIP

Elektronisk registrering af eksamensresultater - Vejledning for eksaminatorer og censorer
Stads-VIP er et onlinesystem, der lader eksaminator og censor registrere prøveresultater online. Resultaterne overføres direkte til det studieadministrative system (STADS), og den studerende får hurtigt og nemt adgang til sine karakterer i selvbetjeningen.

Du får som eksaminator eller censor en e-mail tilsendt, når en elektronisk protokol er klar til inddatering af resultater. I den tilsendte e-mail fremgår et link til log-in i Stads-VIP indtastningsmodulet.

Nederst på siden finder du samme link til log-in i Stads-VIP indtastningsmodulet , samt vejledninger i brugen af Stads-VIP. Vejledningerne kan være gode at have ved hånden, når du skal inddatere resultaterne online i Stads-VIP.

VIGTIGT

Vælg NEMLOG-IN i WAYF-listen hvis du ikke er ansat på Syddansk Universitet

Har du brug for teknisk support?
Ring eller skriv i første omgang til din studiesekretær. Hvis vedkommende ikke kan hjælpe, vil din studiesekretær kontakte den medarbejder Uddannelsesjura & Registratur, som er administrator på din protokol.

Er du ansat på SDU og oplever login problemer hvis du vælger Syddansk Universitet i WAYF listen? Problemet kan løses ved at vælge NemID i samme liste i stedet for.

Ved login-problemer kan du kontakte IT-service på 2990@sdu.dk eller på tlf. 6550 2990.

 Video-podcast af informationsmøde til VIP'er
Nedenstående er linket til video-podcast af informationsmødet om STADS-VIP den 11. maj 2016.

https://livestream.com/sdu/stads-vip

Ansvarlig for siden: Uddannelsesjura & Registratur

Sidst opdateret: 10.03.2020