Skip to main content

Dit bibliotek på Campus Esbjerg

Betjeningstid:

Mandag-torsdag: 9-15, fredag: 9-14.

Bemærk: Betjening via sluse frem til og med 5. april via branddøren til venstre for bibliotekets indgangskarrusel (klik for kort). 

Bemærk, at biblioteket har lukket på nedenstående dage:
  • Alle lørdage og søndage
  • Skærtorsdag, Langfredag og 2. påskedag
  • St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag, 2. Pinsedag
  • Grundlovsdag (5. juni)
  • Universitetets årsfest (efter kl. 12.00)
  • Sidste åbningsdag før jul (efter kl. 14.00)
  • Juleaftensdag, alle dage mellem jul og nytår, Nytårsaftensdag og Nytårsdag

Om dit bibliotek:

På SDU-biblioteket i Esbjerg kan du låne bøger og tidsskrifter fra hele Syddansk Universitetsbiblioteks samling. Vi tilbyder også at skaffe materiale fra andre biblioteker i ind- og udland, hvis vi ikke selv har det, du søger. Biblioteket er offentligt og dermed tilgængeligt for alle.

Fokus på sociologi, erhvervsøkonomi og folkesundhed
SDUB Esbjergs faste bog- og tidsskriftssamling har primært fokus på at betjene studerende og forskere inden for det sociologiske, erhvervsøkonomiske og sundhedsvidenskabelige område. Biblioteket er således indrettet med fagøer, som er tilpasset de studier, der udbydes på SDU Esbjerg: Sociologi, Erhvervsøkonomi, Folkesundhed samt Konkurrence- og Eliteidræt. Herudover råder biblioteket over litteratur om metode, jura, miljø- og ressourcemanagement samt idrætsspykologi. Biblioteket har også en semesterhylde, hvor fagenes pensumlitteratur er til rådighed i bibliotekets åbningstid.

Faciliteter
På biblioteket finder du forskellige typer studiepladser. Der er både enmandspladser ,gruppepladser til studie- og arbejdsgrupper, og en læsesal med studiepladser, der kan benyttes, hvis du ønsker at arbejde i rolige omgivelser.

Biblioteket har loungeområder og en Comfort Zone med sofaer og fatboys, hvor der også findes litteratur med særlig fokus på dansk kultur. Her finder du også mange nye spil, som du kan spille på biblioteket eller låne med hjem.

Der er opstillet multifunktionsmaskiner til print og kopiering.

Kurser og events

Biblioteket tilbyder en lang række kurser, events og workshops. Du kan få styrket din studieteknik, dine evner til at søge litteratur og skrive akademisk. Alle vores kurser kan ses i bibliotekets kursuskalender.

Kontakt os

Syddansk Universitetsbibliotek Esbjerg
Degnevej 14 
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 6550 4122
E-mail: esbjerg@bib.sdu.dk

Ansatte

Se medarbejderne på dit bibliotek i Esbjerg

Ansatte