Skip to main content
DA / EN

Kondi - det er da noget vi drikker - Aerob max test (Kondital)

Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet
Pris: 1250 kr.for gymnasier og folkeskoler (Øvrige organisationer/virksomheder kr. 1875,-)

Aerob max test (Kondital)

Pakken indeholder dels et oplæg omkring indholdet af studiet ”Idræt og Sundhed” og livet som idrætsstuderende sammen med en rundvisning på instituttets faciliteter og dels direkte bestemmelse af kondital og maksimal iltoptagelse.

Konditesten udføres enten på løbebånd eller cykelergometer og indeholder løbende online måling af iltoptagelseshastighed og puls samt måling af laktatkoncentrationen (mælkesyre) i blodet. Desuden vil rundviseren forklare omkring teorien bag testen, begrebet kondition samt hvordan testen anvendes i forskningssammenhæng. Testen tager ca. 30 min. inkl. opvarmning, pr. testdeltager og resultatet foreligger straks efter testens afslutning. Resultaterne printes ud og giver således mulighed for at efterbehandle resultaterne f.eks. i forbindelse med efterfølgende undervisning.

Arrangementet varer samlet 2 timer med 1 time til oplæg og rundvisning samt 1 time til test. Der er således mulighed for at få testet 2 personer.

I forbindelse med test eller andre aktiviteter, sker al deltagelse på eget ansvar.

Omkostninger

I forbindelse med ovenstående rundvisning og test betales 1250 kr (folkeskoler/gymnasier) eller 1875 kr (andre). Indberegnet i prisen er udgifter til testudstyret, aflønning af personale i forbindelse med koordinering og planlægning, kalibrering, testning og rengøring af udstyret samt en kort evaluering af resultatet. Beløbet skal være indbetalt 7 dage før testdatoen. Husk at oplyse en adresse, hvortil vi kan sende faktura (samt evt. EAN nr.).

Tilbudstype Forelæsning
Øvelser
Hvor Campusvej 55, 5230 Odense M.
Varighed 2 timer

Sidst opdateret: 23.05.2024