Skip to main content
DA / EN

Folkeskole - Pædagogik, psykologi og undervisning - Foredrag

Samfundsvidenskab på Syddansk Universitet tilbyder en række ordninger til elever på ungdomsuddannelserne samt deres lærere.Du kan som elev besøge Samfundsvidenskab, og blive inspireret af en dag på dit drømmestudie, lære om ´hvordan livet er som bachelorstuderende og prøve at følge undervisningen. Som lærer på en ungdomsuddannelse har du mulighed for at få sparring og inspiration til undervisningen gennem faglige oplæg fra enten studerende på SDU eller undervisere/forskere.

Læs mere om de enkelte tilbud.

Til Elever:

Til lærere:

Har du lyst til at krydre din undervisning med et spændende foredrag? Så læs mere her. 

Fra Syddansk Universitet har vi nu samlet et tilbud til ungdomsuddannelserne, hvor du som underviser kan booke et fagligt oplæg som et supplement til din undervisning.

Du kan her booke et oplæg med enten en forsker eller en studerende fra Samfundsvidenskab. 

Ud over at inspirere med et spændende fagligt foredrag kan både forskerne og de studerende fortælle om nogle af de uddannelser, vi tilbyder på Samfundsvidenskab, der måske kan være spændende for dine elever at høre om. 

I øjeblikket tilbyder vi 41 foredrag med forskere og 9 med studerende. På hjemmesiden vælger du forsker eller studerende, og ved at afkrydse i emnefeltet ser du titler på de oplæg der er tilgængelige. Foredragene udskiftes fra tid til anden så husk at hold dig opdateret.

 

Praktisk information:

Det er selvfølgelig gratis at booke et foredrag, som varer ca. en time, men kan tilpasses individuelt efter jeres behov. Foredraget kan foregå hos jer eller på SDU, alt efter hvad I foretrækker.

Tilbuddet gælder alle ungdomsuddannelser i Region Syddanmark samt ungdomsuddannelser nær Slagelse, i en radius af 25 km. Holdes foredraget udenfor Region Syddanmark betales der transportomkostninger for oplægsholderen.

For yderligere information kontakt venligst Pernille Thomsen Hermansen på pth@sam.sdu.dk 

Følg linket her og book allerede nu et foredrag! 


Tilbudstype Forelæsning

Sidst opdateret: 23.05.2024