Skip to main content
DA / EN

Stor interesse for ny journalistuddannelse

Over 300 vil høre om SDU’s nye uddannelse som fagjournalist

Fra næste efterår kan studerende kombinere en bacheloruddannelse fra et hvilket som helst fagfelt med journalistens værktøjskasse og dermed blive fagjournalist på den nye uddannelse cand.mag. i journalistik.

Og det er en mulighed, som allerede nu, vækker stor interesse, idet 300 har tilmeldt sig et informationsmøde om uddannelsen i morgen via den officielle tilmelding på SDU’s hjemmeside, mens mere end 600 har tilmeldt sig via Facebook.

- Vi er meget glade for den store forhåndsinteresse for vores nye kandidatuddannelse. Det er udtryk for, at det ikke kun er branchen, som ser et behov for mere fagstærke journalister, men også at der findes mange, som gerne selv vil bidrage til en udvikling, hvor journalister ikke alene er gode til det håndværksmæssige, men også har masser af faglig forhåndsviden. På den måde håber vi, at den nye uddannelse og de nye studerende kommer til at supplere det nuværende uddannelsesudbud godt – og i øvrigt bidrage til, at vi får endnu bedre medier fremover, siger Peter Bro, leder af journalistuddannelserne på SDU.

Hør mere tirsdag

Informationsmødet om cand.mag. i journalistik foregår i morgen den 11. november kl. 17-18.15 i U45. Alle, der er interesseret i at høre mere, er velkomne til at komme.

Det første hold på 30 studerende starter på uddannelsen til september næste år. Fristen for at søge ind på cand.mag. i journalistik er 1. februar 2015.

Redaktionen afsluttet: 10.11.2014