Skip to main content
DA / EN

Statsministeren på SDU

Helle Thorning-Schmidt var i Odense for at bakke partifællen Christel Schaldemose op i EU-valgkampen

Statsminister Helle Thorning-Schmidt aflagde i dag en lynvisit på SDU. Hun deltog i en lille valgseance på Campustorvet sammen med partifællen Christel Schaldemoses, der genopstiller til EU-Parlamentet.

Prorektor Bjarne Graabech Sørensen tog imod statsministeren og Christel Schaldemose, som begge var klædt på til valgkamp i røde jakker. De to socialdemokrater snakkede med forbipasserende studerende, og der blev knipset ikke så få selfies med statsministeren, som havde et klart budskab til de unge: EU-valget vedrører jer, så I skal gå hen og stemme. 

IntRpol-konference

EU-parlamentariker Christel Schaldemose, som i øvrigt er cand. mag. i historie fra SDU, skulle deltage en konference om den nye verdensorden, som studenterforeningen IntRpol havde arrangeret, så efter et kvarters tid sagde Helle Thorning-Schmidt farvel.

Og Christel Schaldemose forsvandt ind i et auditorium for at diskutere international politik med to andre politikere: Anders Vistisen fra Dansk Folkeparti og Niels Westy Munch-Holbek fra Liberal Alliance.

Redaktionen afsluttet: 12.05.2014