Skip to main content
DA / EN

SDU på videnskabsfestival i København

Robotter, truede dyrearter, aldringsforskning, lækker mad med tang, futuristisk supersygehus og debatter om, hvad vi vil med alderdommen, med forskningen og med den fagre nye verdens teknologi. Der er masser af spændende aktiviteter og stof til eftertanke, når SDU's forskere og kendte debattører indtager København

Den store europæiske videnskabskonference og festival ESOF2014 afholdes i år i København, og flere SDU-forskere deltager.

Publikum kan møde mange af forskerne og se eksempler på deres forskning – det foregår blandt andet på standene ”The Hospital of Tomorrow” og ”Active Living House” samt ved forskellige indlæg på konferencen.

Temaet i år er ”Science Building Bridges”. Brobygningen handler om at lukke afstanden mellem videnskab og samfund, mellem den private og den offentlige sektor, mellem videnskab og medier samt mellem Europa og verden.

Den videnskabelige konference er tænkt som en åben platform, hvor organisationer, det videnskabelige samfund og virksomheder mødes og debatterer forskningsrelaterede problemstillinger. Festivalen er mere folkelig, og der er gratis adgang for alle. Den hedder Science in the City http://scienceinthecity.dk/, og den foregår samme sted som konferencen, nemlig i Carlsberg Byen.

Læs om SDUs samarbejde med OUH på ESOF2014.

Redaktionen afsluttet: 19.06.2014