Skip to main content
DA / EN

Åbning af House of Green i New York

Den 22. september åbnede Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik House of Greens udstilling i New York. Centerleder Professor mso Bo Nørregaard Jørgensen var indbudt til at være med.

House of Green er en permanent udstilling, som ligger i Urban Future Lab, der er New Yorks førende center for cleantech. House of Green i New York skal fungere som showcase for danske løsninger inden for grøn teknologi. Hermed får amerikanerne en samlet mulighed for at se, hvad Danmark har at byde på inden for grøn teknologi og vedvarende energi. Et området, hvor Danmark er blandt verdens førende.

Ud over Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, som stod får den officielle åbning, deltog også Klima, Energi og Bygningsminister Rasmus Helveg Petersen, Københavns overborgmester Frank Jensen samt en lang række repræsentanter fra det officielle New York. 

Åbningen af House of Green var en del af Climate Week NYC, som fandt sted i dagene 22.-28. september.

House of Green er støttet af Dansk Industri og en del af Danish Cleantech Hub, et amerikansk-dansk offentligt-privat partnerskab som har til formål at skabe bånd mellem USA og Danmark inden for cleantech området.

 House of Green NY  
Foto: Seher Sikandar / Danish Cleantech Hub

Redaktionen afsluttet: 29.09.2014