Skip to main content

Manuskriptskrivning 2 til serier eller film

Vil du prøve kræfter med manuskriptskrivning til enten film eller serier?

Mangler du at tage enten Manuskriptudvikling til 2 serier eller Manuskriptudvikling 2 til film, så har du nu muligheden. Du kan melde dig til det fag, du ikke fik taget som en del af din uddannelse i Manuskriptudvikling. 

Manuskriptskrivning 2 til serier
Du får mulighed for at skrive dine egne episoder til et serielt format, som f.eks. en tv-serie. Vi giver dig de relevante teorier og feedback, så du kan producere et udkast til to episoder, herunder en pilotafsnit.
Undervisningen har også til formål at motivere din kreativitet og give dig de nødvendige kvalifikationer til at skrive manuskripter til serielle formater. Vi fokuserer på narratologiske elementer, karakterudvikling og fortælleteknikker. Du vil lære at give og modtage feedback på dine egne og andres synopser og manuskripter, hvilket er afgørende for din udvikling som forfatter.

Vi tilbyder også unikke indsigter fra branchen, da vores undervisere delvist er aktive i den serielle branche og vi har spændende gæsteoplæg. Du får praktisk erfaring og bliver bekendt med den serielle branche. Du vil også deltage i "readings" af scener og får mulighed for at arbejde med cases direkte fra den serielle branche. Du kan enten bidrage til andres fiktionskoncepter eller være medforfatter.

Manuskriptudvikling 2 til film
På kurset får du de nødvendige færdigheder til at skrive manuskripter til spillefilm ved hjælp af narratologiske, karakterudviklende og fortælletekniske værktøjer. Via undervisningen vil du lære at give og modtage feedback på både dine egne og andres udviklingspapirer og manuskripter.

Vi sikrer, at du får praktisk kendskab til filmbranchen, da vores undervisning delvist ledes af branchefolk og inkluderer spændende gæsteoplæg. Desuden inkluderer undervisningen "readings" af scener, der muligvis optages. Du vil også have muligheden for at arbejde med andres fiktionskoncepter eller være medforfatter. Tag del i vores undervisningsforløb, skriv manuskripter og få en solid forståelse af filmbranchen.

Kursusplan
Undervisningen løber over to semestre med 1.5 ugentlige timer vægtende 5 ECTS efteråret 2023, mens de sidste 10 ECTS afvikles med 3 ugentlige timer i foråret 2024.

Adgangskrav
Forudsætningen for at deltage er, at man har gennemført deltidsuddannelsen i Manuskriptudvikling.  

Ansøg
Du ansøger om kurset ved at sende en mail til Medievidenskab Sekretariatet på medievidenskab-sek@sdu.dk.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2023. 

Pris

Kurset er på 15 ECTS, og kursusprisen er 6.450,-  

Praktiske oplysninger
Du kan ansøge om at tage enten Manuskriptskrivning 2 til serier eller Manuskriptskrivning 2 til film. Det kursus,  du ikke tog, da du var på uddannelsen er der nu mulighed for at tage som gæstestuderende. De 5 ud af de 15 ECTS tages efteråret 2023, de resterende 10 ECTS samt eksamen finder sted i  foråret 2024.

Kontakt os
Har du spørgsmål, så kontakt studiesekretær Susanne Voss Jørgensen på e-mail: svj@sdu.dk  

 


Sidst opdateret: 05.11.2023