Skip to main content

SDU bevæger sig – og du kan være med

SDU bevæger sig – og du kan være med

Tre gode bevægelsestilbud!

 

Det kan være svært at få rørt sig, når man sidder på hjemmekontoret. Men det kan du lave om på sammen med SDU Bevæger Sig. Vi har tre gode tilbud klar, hvor alle kan være med:

 

10-i-12: Find tilbuddet her

 

 Hver dag kl. 11:50 er der 10 minutters gratis aktivitet på Facebook arrangeret af vores partner Dansk Firmaidrætsforbund. Så klik ind og bliv fyldt med god energi midt på dagen.

 

Morgentræning på DR: Find tilbuddet her

 

Op ad sengen, væk fra skærmen og ud på gulvet med morgentræning i dit fjernsyn eller på nettet. Der vil være TV-træning alle hverdage med Rikke Hørlykke kl. 6:45-7:00 og igen kl. 9:20-9:35. En oplagt mulighed for at få en god start på din arbejdsdag.

 

Inspiration til onlinetræning derhjemme: Find tilbuddet her

 

 DGI har samlet deres bedste øvelser, så du kan holde dig i gang hjemmefra. Hele familien kan være med, eller du kan booke din kollega til en aktiv pause mellem onlinemøderne.

 

Husk dine kollegaer

 

Måske kunne dine kollegaer også have glæde af at få lidt ekstra energi til arbejdsdagen på hjemmekontoret? Da disse tilbud har faste tidspunkter, er det nemt at lave en kalenderinvitation til dig og dine kollegaer, så I sammen husker at få rest jer fra kontorstolen. Så bliver den aktive arbejdsdag til noget.

 

Gør noget godt for dig selv og bevæg dig med SDU Bevæger Sig.

 

Bevægelsesdag

  

Tak for opbakningen til SDU Bevæger Sig - Bevægelsesdagen d. 9. oktober!

Med over 600 tilmeldte og dejligt solskin blev bevægelsesdagen et tilløbsstykke for SDU's medarbejdere - både virtuelt og på alle campusser.

Du kan få et kig på dagen i TV2Fyns indslag på www.tv2fyn.dk, samt læse mere i Fyens Stiftstidende reportage på www.fyens.dk, ligesom dagen også fik en omtale på SDUnet.dk (intranet) her.

Vi glæder os til endnu en bevægelsesdag i 2021!

Har du fremtidige ønsker for andre aktiviteter og initativer, som SDU Bevæger Sig kan arbejde med, så kan du altid kontakte os på sbs@sdu.dk

Igen: TAK for opbakningen!

 

Menu:

Har du spørgsmål eller forslag?

Så hører vi gerne fra dig! 
Send en mail til sbs@sdu.dk