Skip to main content
DA / EN

Nyt samarbejde inden for Science of Learning og Citizen Science

Darleen Cavalier

Ny Honorary Fellow til SDU. 

Darlene Cavalier er professor ved Arizona State University's School for the Future of Innovation in Society. Hun har ydet innovative bidrag til videnskaben om læring og er grundlægger af 'SciStarter', en borgervidenskabsportal, der har fået millioner af borgere i alle aldre at deltage i forskning.

Hun er stiftende bestyrelsesmedlem af American Citizen Science Association (AAPS), rådgiver og Fellow hos National Geographic, medlem af EPA's National Advisory Council for Environmental Policy and Technology og forfatter samt medforfatter til adskillige bøger og tidsskriftsartikler. Hun er ligeledes medstifter af 'ECAST: Expert and Citizen Assessment of Science and Technology' - et distribueret netværk af institutioner for peer-to-policy public deliberation.

Under sin ansættelse vil Darlene være tilknyttet Center for Forskning i Naturvidenskabelig Undervisning og Formidling (FNUG) samt SDU Videncenter for Citizen Science. Målet er ikke kun at samarbejde med disse to centre, men også deres partnere og tilbyde nye forsknings- og formidlingsmuligheder for resten af SDU.

Darlene Cavalier vil holde sin åbningspræsentation i DIAS Auditoriet den 25. september.

For et fuldstændigt CV se her.

For yderligere information kontakt venligst:

  • Professor Connie Svabo, Center for Forskning i Naturvidenskabelig Undervisning og Formidling (FNUG), svabo@imada.sdu.dk
  • Direktør Thomas Kaarsted, SDU Videncenter for Citizen Science, thk@bib.sdu.dk

 

Sidst opdateret: 01.05.2024