Skip to main content
DA / EN

Diplomingeniør på Syddansk Universitet

Diplomingeniøruddannelsen på Syddansk Universitet tager 3 ½ år inklusiv et semester i praktik. Det er en selvstændig og afsluttet uddannelse, som giver dig de ingeniørkompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

Bliv flyvefærdig diplomingeniør på 3 ½ år

Allerede som nyuddannet har du erfaring.

Diplomingeniøruddannelsen er erhvervsrettet. Den er tilrettelagt således, at du som færdiguddannet skal direkte ud i job og ikke videre på en overbygningsuddannelse. Et halvt års praktik i en dansk eller udenlandsk virksomhed sikrer, at du allerede som nyuddannet har erfaring indenfor dit fagområde.

Tag et kvantespring – bliv diplomingeniør på Syddansk Universitet

På Syddansk Universitet kan du vælge mellem 14 forskellige diplomingeniøruddannelser.

Som diplomingeniør bliver du eftertragtet

De aktuelle jobmuligheder for ingeniører er rigtig gode.

Diplomingeniøruddannelsen på Syddansk Universitet opfylder et direkte behov hos erhvervslivet, som sukker efter universitetsuddannede ingeniører, der kan udfolde teknologiens enorme potentiale. Sammenlignet med civilingeniøruddannelsen er diplomingeniøruddannelsen kortere og direkte erhvervsfokuseret.

Hvilken slags ingeniør vil du være?

Læs mere om forskellen mellem diplomingeniør og civilingeniør.

Studiebyer

  • Odense

    Læs til ingeniør i Odense

    På campus i Odense bliver du en ud af 3000 ingeniørstuderende, der brænder for at gøre verden bedre og grønnere. Med 60 laboratorier, en I4-kælder og meget mere er vores faciliteter state-of-the-art. Se selv.

  • Sønderborg

    Læs til ingeniør i Sønderborg

    Mere end hver anden studerende på Alsion i Sønderborg har en international baggrund. Her foregår al undervisning på engelsk med tæt kontakt til professoren. Havudsigten taler for sig selv. Se selv.

Sidst opdateret: 10.10.2023