Skip to main content
DA / EN

I 2025 mangler dansk erhvervsliv 13.500 ingeniører – er du en af dem?

Vælg mellem 27 ingeniøruddannelser

Som ingeniør fra Syddansk Universitet bliver du eftertragtet

På Syddansk Universitet kan du vælge mellem 27 forskellige ingeniøruddannelser, der giver dig en stærkt efterspurgt kompetenceprofil. Uanset hvilken studieretning, du vælger, så bliver der brug for dig i en verden, der kalder på teknologidrevet og bæredygtig innovation. Amalie og Sofie koder fremtidens digitale løsninger. Sina har udviklet en intelligent skraldespand. Lisbeth styrer produktionen i en stor robotvirksomhed. Der er mange veje at gå, og som ingeniør ligger hele verden for dine fødder.

Kraftcenter for robotteknologi

Når du læser til ingeniør på Syddansk Universitet i Odense, kommer du til at studere i hele Danmarks robotcentrum.

Her vrimler det med spændende TECH-virksomheder indenfor robotter, automation, droner og kunstig intelligens.

Robotindustrien på Fyn er internationalt anerkendt som et af de ti bedste steder i hele verden – og som et af de bedste i hele Europa – for udvikling af robotteknologi.

Som ingeniørstuderende er Syddansk Universitet den vildeste lære- og legeplads med unikke muligheder for projekter i samarbejde med nogle af verdens førende robotvirksomheder.

Læs til ingeniør i Odense og Sønderborg

 • Odense

  Læs til ingeniør i Odense

  På campus i Odense bliver du en ud af 3000 ingeniørstuderende, der brænder for at gøre verden bedre og grønnere. Med 60 laboratorier, en I4-kælder og meget mere er vores faciliteter state-of-the-art. Se selv.

 • Sønderborg

  Læs til ingeniør i Sønderborg

  Mere end hver anden studerende på Alsion i Sønderborg har en international baggrund. Her foregår al undervisning på engelsk med tæt kontakt til professoren. Havudsigten taler for sig selv. Se selv.

Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

 • Campusvej 55
 • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 14.05.2024