Skip to main content
DA / EN

Erhvervsforståelse inden for kultur, sprog og økonomi

Hvis du gerne vil arbejde inden for international business med særligt fokus på forhandling, marketing, økonomi og strategisk kommunikation, så er bacheloruddannelsen ’Negot’ (erhvervsøkonomi – erhvervssprog) lige noget for dig.

Du bliver undervist i sprog, kultur, ledelse og økonomi i en erhvervsfaglig kontekst – samtidig med, at der under hele studiet er en direkte perspektivering til internationale og interkulturelle erhvervssammenhænge. Du lærer derfor at navigere i det globale arbejdsmarked, der med høj fart konstant udvikler sig.

Uddannelsen giver dig mulighed for at kombinere solide businesskundskaber med enten engelsk eller tysk, således at du er i stand til at indgå i forretningssamarbejde med aktører på den internationale scene samt med Danmarks største samhandelspartnere. Efter endt uddannelse står du derfor stærkt med en uddannelsesprofil, der giver dig robust erhvervsforståelse og stærke sproglige kompetencer i erhvervslivet.

Studiemiljø

Negot er kendetegnet ved en pionerånd og exceptionel evne til at skabe netværk – både under og efter uddannelsen. Studiet har en aktiv studenterforening, der holder sociale arrangementer for alle studerende, hvormed der skabes relationer på kryds af årgangene. Derudover arrangerer studiet også faglige arrangementer på SDU og med erhvervspartnere uden for SDU.

Jobmuligheder

Som dimittend fra Negot får du en bred kompetenceprofil inden for markedsføring, ledelse, virksomhedsøkonomi og kommunikation. Der sidder Negoter i de fleste brancher, og du kan som færdiguddannet derfor arbejde med alt fra salg, markedsføring, forhandling, procurement, HR, osv. i store internationale virksomheder til ledelse i offentlige instanser.

3 gode grunde...

  • Du opnår internationale karrieremuligheder, da dine solide sproglige og interkulturelle kompetencer gør dig kvalificeret til at arbejde i globale virksomheder.
  • Du får en unik fagkombination, da studiet både kombinerer erhvervssprog og erhvervsøkonomi.
  • Negot-profilen er meget efterspurgt af erhvervslivet grundet fagbaggrunden og -kompetencerne. Studiet har rekordhøj beskæftigelse efter endt uddannelse.

Kombiner Negot med tysk og bliv en stærk spiller på det tyske marked

På Negot udforsker vi nye kulturer fx ved udlandsophold - hør mere i videoen

Følg @hum_studieliv_sdu på Instagram