Skip to main content

Negot – internationale erhvervskompetencer

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi – erhvervssprog (negot) kombinerer humaniora og samfundsvidenskab og har et bredt indhold af bl.a. sprog, kommunikation, historie, kultur, økonomi, erhvervsret, forhandlingstræning og marketing.

Det giver dig internationale erhvervskompetencer, som kan bruges i private og offentlige virksomheder inden for en bred vifte af brancher, der opererer internationalt og arbejder med globale dagsordener.

På uddannelsen tilegner du dig en kombination af kompetencer inden for virksomhedsøkonomi, marketing og ledelse, viden om at kommunikere med forskellige kulturer og sprogfærdigheder på højt niveau. Du vælger fra start, om du vil specialisere dig i engelsk eller tysk.

Uanset om du vælger engelsk - verdenssproget, der benyttes som hovedsprog i store organisationer og brancher - eller tysk - som er afgørende i samarbejdet med Danmarks største handelspartner Tyskland og en række andre europæiske lande - får du med uddannelsen eftertragtede sprogkompetencer.

Unik uddannelse

SDU er det eneste sted i Danmark, hvor du kan læse negot-uddannelsen, og vi lægger mange kræfter i et levende studiemiljø og et godt netværk mellem vores studerende og færdiguddannede negot’er, der arbejder i erhvervslivet.

Bacheloruddannelsen i negot giver direkte adgang til kandidatuddannelsen negot, hvor du bl.a. kan specialisere dig inden for ledelse, internationale forhold eller marketing og kommunikation.

3 gode grunde...

  • Du får internationale karrieremuligheder, da kombinationen af erhvervs- og sprogkompetencer er eftertragtede i internationale virksomheder og organisationer.
  • Der er gode muligheder for at læse et semester på et udenlandsk universitet i løbet af uddannelsen.
  • Som studerende bliver du del af et aktivt studiemiljø, der har fokus på både det faglige og sociale.