Skip to main content

Analytiske og praktiske kompetencer inden for medier

På bacheloruddannelsen Medievidenskab består indholdet af bl.a. medieteori, medieproduktion, mediejura og medier & samfund. Det giver dig kompetencer til at arbejde i medie- og kommunikationsmiljøer hos fx reklamebureauer, radio- eller tv-stationer eller inden for undervisning i medier, film og webdesign.

På uddannelsen tilegner du dig både analytiske og praktiske kompetencer inden for forskellige typer af medier. Du lærer at fortælle historier og udvikle indhold til både sociale medier, tv, computerspil og andre mediekanaler, og du får viden om, hvordan digitalisering og anderledes mediebrug forandrer både medier og samfund.

Et aktivt studiemiljø - fagligt og socialt

Som studerende på Medievidenskab bliver du del af et aktivt studiemiljø med mulighed for at deltage i både faglige og sociale arrangementer. Ligesom der er mulighed for samarbejde med virksomheder i løbet af uddannelsen.

Derudover prioriterer uddannelsen gennem bl.a. tutor- og mentorordninger, at alle studerende får en god start på studiet.

Bacheloruddannelsen i Medievidenskab giver dig adgang til en række forskellige kandidatuddannelser. Du kan vælge en kandidatuddannelse udelukkende med Medievidenskab, men vil du gerne være underviser i gymnasiet, skal du udover Medievidenskab vælge et sidefag i et andet gymnasierettet fag.

3 gode grunde...

  • Du bliver del af et aktivt studiemiljø, hvor både fagligt og socialt fællesskab har høj prioritet. 
  • Du får jobmuligheder både i uddannelsesverdenen og medie- og kommunikationsmiljøer, da uddannelsen giver både analytiske og praktiske kompetencer inden for medier. 
  • Der er mulighed for både studieophold i udlandet og samarbejde med virksomheder i løbet af uddannelsen.