Skip to main content

Design skaber rammerne for vores adfærd

Design præger hele vores moderne verden – lige fra produkter til hele byer – og på uddannelsen kommer du i dybden med design, og hvordan det er med til at skabe rammerne for vores adfærd og samfund generelt.

Bacheloruddannelsen i Designkultur har et bredt indhold af bl.a. designkultur, designhistorie, boligstudier, rumanalyse, brandingkultur og æstetiske teorier. Det giver dig innovative kompetencer inden for design, der kan bruges i både private og offentlige virksomheder, der arbejder med design, indretning, byplanlægning og branding.

Samtidig tilegner du dig kompetencer til at rådgive og kommunikere om design inden for en lang række brancher.

Designuddannelserne på SDU Kolding er de eneste af sin slags i Danmark, og som studerende bliver du en del af Nordens stærkeste fagmiljø på området.

Denne bacheloruddannelse giver dig direkte adgang til kandidatuddannelsen Designstudier, men du har også mulighed for at vælge fx kandidatuddannelsen Designledelse og en række merkantile kandidatuddannelser, hvis du har valgt en samfundsfaglig profil i løbet af din bacheloruddannelse.

3 gode grunde...

  • Du får unik mulighed for at tilegne dig viden og kompetencer om design både analytisk og teoretisk, da SDU er det eneste sted i Danmark, hvor du kan læse designkultur.
  • Uddannelsen er knyttet til et aktivt forskningsmiljø, og du har mulighed for at deltage i det faglige miljø bl.a. ved konferencer eller andre fagspecifikke arrangementer.
  • Du får tæt kontakt til undervisere og de øvrige designstuderende på SDU Kolding, hvor et imødekommende studiemiljø har stor prioritet.