Skip to main content
DA / EN

Bliv specialist i muskel- og skeletsygdomme

Har du lyst til at hjælpe mennesker med smerter og skavanker i bevægeapparatet (knogler, led og muskler)? Brænder du for at løse komplekse sygehistorier, være en del af et større behandlerteam og udføre praktiske manuelle færdigheder? Så er Klinisk biomekanik studiet for dig.

Klinisk biomekanik (kiropraktor) binder den biologiske, biomekaniske og psykologiske viden sammen med de sygdomme, som mennesker med smerter og problemer i led, muskler og knogler rammes af.

På uddannelsen i klinisk biomekanik (kiropraktor) erhverver du det videnskabelige grundlag, som er en forudsætning for, at du senere kan fungere som kiropraktor. Du lærer at opsøge ny viden, være kritisk-analytisk overfor denne viden og anvende den i den virkelige verden.

På studiet vil du også træne i og opøve færdigheder, som vil udvikle dig professionelt som kiropraktor. En kiropraktor har kompetencer til at kunne forebygge, undersøge, diagnosticere og behandle bevægeapparatets sygdomme og lidelser med anvendelse af den nyeste viden og teknologiske fremskridt. Du kan behandle patienter under sygesikringen ved at være ansat eller vælge at få din egen klinik.  Derudover kan du også specialisere dig inden for sygehusvæsenet, blive forsker eller undervise.

Ønsker du at blive kiropraktor kan du læse videre på kandidatuddannelsen i Klinisk biomekanik.

Derfor skal du læse Klinisk biomekanik (kiropraktor)

  • Uddannelsen giver dig en bred indføring i forebyggelse, undersøgelse, diagnostik og behandling af skader i bevægeapparatet. Karrieremulighederne er derfor mange!
  • I løbet af studiet får du trænet dine praktiske færdigheder i tæt samarbejde med dine medstuderende, men du får også mulighed for at komme i praktik på rygambulatorier, sygehuse og kiropraktorpraksis, hvor du møder patienterne
  • Din viden fra studiet bliver koblet til hverdagen som kiropraktor i færdighedslaboratorier og i klinikophold, hvilket klæder dig på til livet som kiropraktor.

Mød Hjalte, der læser til kiropraktor

Mød Amalie, der læser til kiropraktor