Skip to main content

Instagram take-over Mathias Neessen (uge 46)

Hej!

Mit navn er Mathias Neessen (IG: @mneessen) og i denne uge har jeg overtaget Studiebyen Esbjergs Instagram! Jeg læser til dagligt Cand. Merc. Sport & Eventmanagement på SDU Esbjerg, hvor jeg er i gang med mit 3. semester. I denne uge vil jeg fortælle lidt om hvad jeg render rundt og laver, både med mit studie og især i min fritid! Vi starter med lidt der er uden for studietiden, min første opgave i dag er at holde oplæg omkring næste sommers Tall Ships Races i Esbjerg på Esbjerg Forberedende Erhvervsskole!

Udover at studere, har jeg også overtaget formandskabet i SAMS, som er foreningen bag Kongekampen. Dette har jeg gjort med min gode kammerat Jakob. Vi er nu i gang med at planlægge næste års event, og vi glæder os super meget til at fortælle jer mere om det! Følg med på Facebook hvor vi løbende vil opdatere, og skriv til os hvis du har lyst til komme med på holdet - vi begynder snart jagten på engagerede studerende der vil være en del af vores koordinatorhold!

Dag 2 med takeover og i dag sætter jeg kursen mod København! Som en del af min uddannelse, er jeg i dette semester i praktik hos IIHF 2018 Ishockey VM, hvor jeg sidder som Operations Assistant og derved har en masse forskellige opgaver i forberedelserne til Ishockey VM, der bliver spillet i Jyske Bank Boxen og Royal Arena i maj 2018! Som ishockeyfan er det her det vildeste projekt at være en del af, og en kæmpe drøm der bliver opfyldt!

Efter en lang arbejdsdag, er det her en helt okay udsigt når jeg forlader kontoret! Er også så heldig at have udsigt til Royal Arena fra mit skrivebord! Pt. arbejder jeg rigtig meget med udvælgelsen af de mange frivillige vi skal bruge under Ishockey VM næste år - det er en ret omfattende proces at skulle udvælge næsten 1000 frivillige til både Herning og København, men en super spændende opgave, og jeg glæder mig til at møde alle dem der bliver udvalgt i maj! Har du meldt dig, så kan det være vi ses i det nye år!

Efter 3 timers togtur er det dejligt at være tilbage i Esbjerg! Som kæmpe ishockeyfan tager jeg selvfølgelig direkte i hockeyhallen for at se Esbjerg Energy spille! Desuden fik jeg lokket et par af vennerne med og så er der kolde øl!

Fredag og næsten weekend! Dog bliver tiden brugt fornuftigt sammen med Jakob på at forberede Kongekampen! På Facebook er vi netop begyndt at søge efter koordinatorer, så hvis du også vil være med på holdet og få mulighed for at komme med på vores fine billeder, så smid os en besked!

Lørdag! Når man er udenbys det meste af ugen, så er det altid dejligt med en praktisk dag! Så i dag har jeg været i køkkenet og bagt, noget jeg ofte gør, når jeg skal slappe af. I aften står den på pizzahygge og en lille bytur.

Udover at studere og være i praktik, er jeg også aktiv som frivillig ved både EfB og Esbjerg Energy hvor jeg hjælpe med flere forskellige ting! Det er et fristed og altid en fornøjelse at møde nye mennesker og være med til at skabe en god stemning for tilskuerne! I dag var også min sidste dag med takeover, og det har været sjovt at dele lidt ud af min hverdag i denne uge. Jeg kan altid følges på min egen profil @mneessen.

Redaktionen afsluttet: 28.11.2017