Skip to main content

Få dyb forståelse for samfundsvidenskab og sammensæt selv din egen unikke profil 

Bacheloruddannelsen i Samfundsfag (centralfag) er for dig, der interesserer dig for politologi, international politik, sociologi, videnskabelig metode – og meget mere. 

På uddannelsen vil du blive præsenteret for begreber, teorier og analyser af Danmarks og andre landes politiske systemer, sociologi og international politik. Du kommer til at arbejde med emnerne både teoretisk og praktisk, og du vil i hele din tid på uddannelsen indgå i et stærkt socialt og fagligt fællesskab med dine medstuderende.

Udover de samfundsvidenskabelige kompetencer sammensætter du selv din egen faglige profil, fordi Samfundsfag skal kombineres med et andet universitetsfag fra humaniora (fx historie eller dansk), naturvidenskab (fx matematik eller biologi) eller samfundsvidenskab (fx erhvervsøkonomi). Det giver dig en unik mulighed for selv at præge din fremtidige karrierevej, som både kan gå mod ministerier og styrelser i den offentlige forvaltning, det private erhvervsliv, medierne og undervisning på gymnasialt niveau.

Derfor skal du læse Samfundsfag (centralfag)

  • Du får en unik tværfaglig profil, hvor du både får en dybere forståelse for samfundsvidenskabelige områder som demokrati, magt, indflydelse og politik – men hvor du også udvider din profil med et sidefag inden for et andet område (fx kommunikation, matematik eller erhvervsøkonomi).
  • Du kommer til at indgå i et livligt studentermiljø med mange forskellige faglige og sociale arrangementer, der giver et afbræk fra læsningen.
  • Du får din daglige gang på et institut, hvor der er arbejdspladser til gruppearbejde, og hvor forskernes døre altid står åbne.
  • Med en bachelor- og efterfølgende kandidatuddannelse i Samfundsfag er der gode karrieremuligheder.

 

Følg med på Instagram