Skip to main content

Studerende for en dag på Naturvidenskab

Som Studerende for en dag får du:

  • det bedste indtryk af studiemiljøet på SDU.
  • mulighed for at følge undervisningen på den uddannelse, du overvejer at søge ind på.
  • én-til-én-tid med en studerende, som læser den naturvidenskabelige uddannelse, du er interesseret i.

På SDU kan du læse 10 naturvidenskabelige bacheloruddannelser: Anvendt matematikBiokemi og molekylær biologiBiologiBiomedicinDatalogiFarmaciFysikKemiMatematik og Matematik-Økonomi. Du kan blive Studerende for en dag på alle de naturvidenskabelige bacheloruddannelser.

Typisk er det nok med et enkelt besøg. Gør gerne opmærksom på det i din tilmelding, hvis du er interesseret i mere end én af uddannelserne.

Sådan bliver du Studerende for en dag

Når du tilmelder dig, sammensætter vi et program specielt til dig. Du bliver modtaget af en studerende, som viser dig rundt på SDU og svarer på dine spørgsmål om uddannelsen, studiestart, livet som studerende, jobmuligheder - og alt det andet, du gerne vil vide, inden du vælger uddannelse.

Som Studerende for en dag følger du undervisningen på den uddannelse, du er interesseret i. Du spiser frokost med den studerende, som viser dig rundt, og får i det hele taget mulighed for at blive klogere på, om uddannelsen er den rigtige for dig.

Meld dig til i dag

For at få mest muligt ud af dit besøg, skal du besøge os i de måneder, hvor der er undervisning. Det er der fra september til december og igen fra februar til juni.

Tilmeld dig nu

OBS.  Vær opmærksom på, at du skal kunne fremvise coronapas 

Kontakt os, hvis du er i tvivl

Har du spørgsmål vedrørende dit besøg eller Studerende for en dag generelt? Så send en mail til kommunikationsmedarbejder Nina Bjørnskov.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores studievejledere på, hvis du har spørgsmål vedrørende de naturvidenskabelige uddannelser. Skriv til studyscience@sdu.dk.

Vi glæder os til at tage imod dig!

Det Naturvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 2988

Sidst opdateret: 13.12.2021