Studerende for en dag

Som Studerende for en dag får du:

  • det bedste indtryk af studiemiljøet på SDU.
  • mulighed for at følge undervisningen på den uddannelse, du overvejer at søge ind på.
  • én-til-én-tid med en studerende, som læser den naturvidenskabelige uddannelse, du er interesseret i.

På Det Naturvidenskabelige Fakultet kan du læse Anvendt matematik, Biokemi og molekylær biologi, Biologi, Biomedicin, Datalogi, Farmaci, Fysik, KemiMatematik eller Matematik-Økonomi. Du kan blive Studerende for en dag på alle de naturvidenskabelige uddannelser.

Sådan bliver du Studerende for en dag

Når du tilmelder dig, sammensætter vi et program specielt til dig. Du bliver modtaget af en studerende, som viser dig rundt på SDU og svarer på dine spørgsmål om uddannelsen, studiestart, livet som studerende i Odense, jobmuligheder – og alt det andet, du gerne vil vide, inden du vælger uddannelse.

Som Studerende for en dag følger du undervisningen på den uddannelse, du er interesseret i. Du spiser frokost med den studerende, som viser dig rundt, og får i det hele taget mulighed for at blive klogere på, om uddannelsen er den rigtige for dig.

For at få mest muligt ud af dit besøg skal du besøge os i de måneder, hvor der er undervisning. Det er der fra februar til maj og fra oktober til december. Vi lukker op for tilmelding igen omkring 20. september 2020.

Kontakt os, hvis du er i tvivl

Har du spørgsmål vedrørende dit besøg eller Studerende for en dag generelt? Så send en mail til kommunikationsmedarbejder Nina Bjørnskov.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, hvis du har spørgsmål vedrørende de naturvidenskabelige uddannelser. Skriv til studyscience@sdu.dk eller ring på tlf. 6550 4387. 

Vi glæder os til at tage imod dig!