Skip to main content

Mød Nicolai der læser en bachelor i Erhvervsøkonomi, HA - Generel erhvervsøkonomi på SDU Slagelse

Hvad er det fedeste ved at læse HA?

”At det jeg lærer gennem min uddannelse kan jeg se ske i den virkelige verden. Teori og metoder anvendes i praksis. Uddannelsen favner bredt inden for erhvervsøkonomi, hvorefter det på kandidaten er muligt er specialisere sig inden for det område, der under bacheloren har vakt éns interesse.” 

Hvad er det fedeste ved at læse på SDU?

”Sammenholdet på studiet og samspillet mellem studerende og underviserne. Der er kort vej mellem studerende og forelæsere.”

Hvad drømmer du om at komme til at arbejde med efter endt uddannelse?

”Der er to bolde, jeg drømmer om. Det ene er Alternative Investments, og det andet er Merger Acquisitions.”


Tætte relationer på uddannelsen

"Jeg søgte ind på uddannelsen, fordi den lød spændende, og jeg skulle i gang med en uddannelse. Det, jeg bedst kan bedst lide ved den, er de tætte relationer mellem de studerende og underviserne og de studerende imellem."

Line, studerende Erhvervsøkonomi, HA - Generel erhvervsøkonomi


Uddannelsen åbner flere døre

"Inden jeg søgte ind, havde jeg en ide om, at jeg ville læse revisor, men da jeg var i tvivl, om den ”lange” vej som revisorelev ville passe mig, valgte jeg at læse denne uddannelse, da jeg så også ville have flere muligheder at vælge imellem fremadrettet, i stedet for kun at køre på et spor. For mig er det rart at vide, at uddannelsen åbner flere døre, hvilket giver mig langt flere muligheder.

Underviserne på SDU virker mere tilgængelige, og størstedelen af forelæsningerne er mere ”intime”, hvilket giver eleverne større mulighed for at stille spørgsmål. Eller eventuelt diskutere og snakke med underviserne bagefter.  Det sociale miljø på SDU er rigtig godt, og det er rart at kunne komme i studiebaren og snakke på tværs af linjerne, både engelske som danske".

Sandy, studerende Erhvervsøkonomi, HA - Generel erhvervsøkonomi