Synlighed på SDU
For at gøre det nemt og overskueligt for dig som partner, har vi lavet nedenstående oversigt, som du bedes benytte aktivt.
Hvis der skulle være spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via mail eller på tlf. 65 50 96 90.
Praktiske informationer
Som SDUs Erhvervspartner er der mulighed for at få indhold på SDU RIOs infoskærme.
I har et tidsrum på 20 sekunder til rådighed, og I kan selv vælge, om I vil have vist ét-tre billeder (ligeligt fordelt i det angivne tidsrum), eller en video uden lyd.
Retningslinjer for indhold
- Indholdet skal være studie- og/eller karriererelevant, og godkendes af SDU RIO inden det offentliggøres.
Indhold, hvor promovering af fx høje lønninger, god frokostaftale eller antal feriedage er i højsædet, vil derfor ikke blive godkendt af SDU.
- Når I sender indhold ind, beder vi jer tage stilling til om indholdet skal vises i alle 5 campusbyer eller i udvalgte campusbyer (Odense, Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg).
Er I, i tvivl om studieprofilerne i de enkelte byer? Se fanen ’Studieprofiler på SDU’ på denne side.
Bemærk at der for Esbjerg gælder særlige formater.
- Indholdet skal være dynamisk, og tale ind i et relevant behov eller tilbud lige nu og her.
F.eks. at I deltager i et SDU arrangement, åbning for ansøgninger til graduate program, relevante kurser/arrangementer, tilbud til studerende og kommende dimittender, åbne samarbejdsmuligheder (f.eks. projekt eller praktik), osv. Der er mange spændende vinkler at tage fat på.
Statisk indhold, som kører over længere tid, giver ikke den ønskede synlighed.
Når materialet sendes til os, er det derfor vigtigt, at I gør jeg nogle overvejelser om relevant visningsperiode. Det samme materiale kan være synligt i maks én måned for at sikre relevans i budskabet.
Formater
For at få indhold på skærmene, skal I udarbejde et billede eller en video, som passer i nedenstående format:Odense, Slagelse, Kolding og Sønderborg: 1920 x 842 pixels
Esbjerg: 1920 x 1080 pixels
Billeder skal sendes enkeltvis og være i JPEG format og minimum 3 MB.
Video skal sendes i MPEG4 format, og være maks 20 sekunder lang.
Indhold sendes til Line Krogh Sundstrup eller Simon Kjær Jensen.
Tips til godt indhold
- Dynamisk budskab, der er relevant lige nu og her
- Hold budskabet ultrakort og præcist
- Helst kun ét sprog – så hvis et kursus fx er på engelsk, så skriv kun på engelsk
- Så stor tekststørrelse som muligt
- Ansigter virker godt
Har du et stillingsopslag, der kunne være relevant for SDU-profiler, opret en virksomhedsprofil hos SDU Jobbank og slå din stilling op derigennem.
Med en virksomhedsprofil kan I bl.a.:
Filtrere jeres kandidater:
Når I har oprettet en virksomhedsprofil på SDU Jobbank kan I indtaste de konkrete kvalifikationer, som I har til jeres kommende medarbejder og via datadrevet rekruttering kan I med det samme se hvor mange kandidater, der matcher jeres søgning og behov.
Målrette jeres kommunikation:
Med en direkte e-mail-kampagne kan I få jeres stillingsopslag til at lande i indbakken hos relevante kandidater og dermed øge kvaliteten af jeres ansøgere.
Bruge aktiv rekruttering med Graduateland LIVE:
En digital platform for dit employer brand. Med Graduateland LIVE kan I sortere og chatte med online kandidater i real-time. I kan starte video-samtaler, lige når det passer jer. I kan oprette LIVE sessions med specifikke temaer så som graduate-programmer, fuldtidsstillinger m.m. På denne måde kan I effektivt og nemt opbygge en talentbase til jeres virksomhed.
Der findes forskellige muligheder for at sammensætte en virksomhedsprofil som opfylder jeres behov. Som standard er det gratis at lave opslag og benytte sig af Graduateland LIVE. Men ønsker du at optimere din synlighed og kontakt med kandidater så er der mulighed for tilkøbsløsninger. Find muligheder og priser her.
Sådan slår du stillingen op i SDU Jobbank
I SDU Jobbank kan du både lave gratis- og betalingsopslag. Desuden kan du også få inspiration ved at læse andre virksomheders stillingsopslag.
Se her hvordan du opretter et jobopslag.
Har du brug for hjælp til jobbanken?
Har du spørgsmål til, hvordan SDU Jobbank fungerer, hvordan du oprettet målrettede kampagner via jobbanken som kanal eller andet, så kontakt SDU Jobbbank via mail eller telefon: 50549929
Et pitstop på SDU er en god måde at skabe bred synlighed iblandt vores studerende. I vil stå ved et cafebord i et krydsfelt på det campus I ønsker at afholde pitstop på, hvor de studerende kan komme i dialog med jer.
Booking af pitstops:
Hvis I ønsker at booke et pitstop, skal I henvende jer til Teknisk Service på følgende mail: 8888@sdu.dk.
Som partner indsender du ønske om dato, tid, by (campus). Hvis I ønsker et pitstops i Odense, bedes i også informere om ønske til placering på SDU (oversigt over mulige placeringer i Odense).
Regler og priser for pitstops på SDU:
Prisen for et pitstop er kr. 500,-/timen. Alle eksterne, inkl. frivillige organisationer, skal betale.
Tilladelsen er givet under den forudsætning, at I ikke modtager nogen former for underskrifter, hverken forpligtende eller uforpligtende, herunder gælder også abonnementstegning. Det er endvidere ikke tilladt at udlevere merchandise/vare, som forhandles i kantinen (fx vandflasker) uden forudgående aftale med Eurest. Rent salg er ligeledes forbudt. Og endelig skal man drage omsorg for, at man ikke er til gene for universitetets almindelige trafik eller spærrer flugtveje.”
Som erhvervspartner kan der være mulighed for at blive inkluderet i digitale kampagner på vores sociale medier.
Vi vil løbende have kampagner kørende på vores sociale medier, og vil inddrage jer så vidt muligt når vi ser et tema som kunne være relevant for jer at indgå i.
Denne viden vil vi opnå via et årligt survey, hvor vi spørger ind til de temaer I ønsker at tale ind i.
Den direkte invitation til inddragelse vil I modtage via mail, men I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker at høre nærmere om mulighederne.
Ønsker du at samarbejde med ingeniørstuderende ved Syddansk Universitet? Disse typer af samarbejder skiller sig ofte ud fra andre studentersamarbejder.
Tryk her for at læse mere om de forskellige muligheder og retningslinjer.
Syddansk Universitet har godt 26.700 studerende fordelt på 5 campusser: Odense, Esbjerg, Kolding, Slagelse og Sønderborg. Nedenfor kan du finde mere information om de forskellige campusser og deres karakteristika. Ens for alle campusser er deres samarbejde med SDU RIO (SDU Research & Innovation Organisation), som understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervslivet og den offentlige sektor.
Campus Odense
Syddansk Universitet i Odense er universitetets største campus og samtidig også Region Syddanmarks største uddannelsesinstitution. Næsten alle universitetets uddannelser findes her, og huset på Campusvej 55 er hjemsted for omkring 21.000 studerende og 3.300 ansatte.
SDU Odense arbejder tæt sammen med virksomheder på hele Fyn og har et stærkt fokus på udviklingen af den fynske robotklynge og droneteknologi.
Se SDU Odenses uddannelsesliste her.
Campus Esbjerg
Syddansk Universitet Esbjerg omfatter forskningsenheder fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Det er en international campus med et væsentligt antal internationale medarbejdere og studerende. Derfor foregår flere af uddannelserne på engelsk, og en væsentlig del af forskningsfinansieringen kommer fra internationale kilder.
SDU Esbjerg arbejder tæt sammen med andre forskningsgrupper på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg (SVS) og Aalborg Universitet, Esbjerg, samt med uddannelser på UC SYD og Erhvervsakademiet i Esbjerg.
Se SDU Esbjergs uddannelsesliste her.
Campus Kolding
Syddansk Universitet Kolding er en del af Syddansk Universitet, som er til stede i hele Syddanmark. SDU Kolding tilbyder uddannelser inden for erhvervsøkonomi, IT, kommunikation, innovation, design og turisme.
SDU Kolding samarbejder med lokale og regionale virksomheder, organisationer samt uddannelsesinstitutioner. De samarbejder både om aktiviteter for deres studerende og om forskningsprojekter.
Se SDU Koldings uddannelsesliste her.
Campus Slagelse
SDU Slagelse udbyder bachelorstudier inden for erhvervsøkonomi og international virksomhedskommunikation. Der er også mulighed for at følge de erhvervsøkonomiske HD-uddannelser, hvor du kan kvalificere dig inden for økonomi, ledelse og marketing.
SDU Slagelse samarbejder både om aktiviteter for deres studerende og om forskningsprojekter. Mange studieaktiviteter er tværfaglige og foregår i et godt og frugtbart samarbejde med det lokale erhvervsliv.
Se SDU Slagelses uddannelsesliste her.
Campus Sønderborg
SDU Sønderborg byder et enestående, internationalt miljø med forskere og studerende fra mere end 50 lande. Med Sønderborgs unikke placering ved porten til Tyskland og Europa, er universitetet endvidere kendetegnet ved et særdeles stærkt og veludviklet grænseregionalt forskningsmiljø. SDU Sønderborg huser afdelinger fra tre fakulteter: Det Humanistiske, Det Samfundsvidenskabelige og Det Tekniske Fakultet.
SDU Sønderborg samarbejde med det omkringliggende samfund omkring uddannelse og forskning.
Data om vores uddannelser på SDU
For mere information omkring de enkelte uddannelser henvises der til den Statistiske Årsbog . Her findes en række offentlig tilgængelige uddannelsesårsopgørelser over bl.a. optag, studenterbestand, dimittender samt bachelor- og kandidatansøgninger. Disse data bliver opdateret årligt i oktober måned.
SDU arrangements årshjul
Få et overblik over store arrangementer hos SDU RIO og på SDU generelt.
Find kort beskrivelse af det enkelte arrangement, målgruppe beskrivelse, kontaktperson og information om tilmelding ved at trykke på det enkelte arrangemente.
Skulle du have spørgsmål til nogle af arrangementerne, er du altid velkommen til at kontakte os.
Farvekoder for arrangementer:
- Mørk rød: Brede karrierearrangementer, hvor målgruppen er alle SDU studerende og nyuddannede.
- Lyserød:Karrierearrangementer med en mere begrænset målgruppe.
- Sandfarve: Ferie, eksamen osv.
- Brun: Andre arrangementer, som kunne have faglig interesse for jeres virksomhed.