Skip to main content
DA / EN

Vil du have en karriere inden for økonomi og virksomhedsledelse med fokus på bæredygtighed?

Cand.merc. i Sustainability Management på Syddansk Universitet Esbjerg klæder dig på med viden og kompetencer til at lede organisationer mod mere bæredygtig praksis, der bidrager til en mere miljømæssigt, socialt og økonomisk bevidst fremtid.

Gennem en kombination af foredrag, seminarer og praktiske projekter får du en dyb forståelse af bæredygtighedskoncepter og værktøjer.

Du lærer at vurdere organisationers miljømæssige og sociale påvirkninger, udvikle bæredygtighedsstrategier og evaluere effektiviteten af bæredygtighedsindsatser. Derudover tilegner du dig færdigheder i metoder, der understøtter beslutningstagning, interessentengagement og strategisk planlægning for at drive bæredygtig praksis i organisationer.

 

Hvilke områder kan du arbejde inden for?

Uddannelsen kvalificerer dig til stillinger som Sustainability Manager, Sustainability Business Analyst, Sustainability Business Consultant, Business Management Consultant og Corporate Social Responsibility Manager.

Du kan arbejde i en bred vifte af brancher, såsom energi, produktion, hospitality og inden for turisme, transport og logistik, detailhandel og forbrugsvarer samt rådgivning.

Endelig kan du også vælge at søge en ph.d.-stilling og forfølge en akademisk karriere.

 

Læs mere om uddannelsen på den engelske side.