Skip to main content
DA / EN

Legal Informatic Project

Legal Informatic Project — vi sætter fokus på retsinformatikken i Danmark!

Med opbakning fra Syddansk Universitets direktions strategiske satsning i fyrtårnet ODEx™ og stor støtte fra eksterne aktører er Juridisk Institut med i et 4-årigt samarbejde med en bred række aktører, herunder bl.a. Institut for Matematik & Datalogi i Legal Informatic Project (LiP).

Med projektet har  instituttet  vakt retsinformatikken i Danmark. Fra alskens vinkler og i samarbejde med regionens aktører arbejder forskerne med de retlige rammer for civiliseret udvikling og brug af moderne teknologier.

Resultaterne  integreres i alle uddannelser, så Syddansk Universitet også i de digitale 2020'ere kan uddanne de bedst udrustede studerende med de stærkeste kompetencer.

 

Formålet med projektet

Formålet er at bringe Syddansk Universitet i en nationalt og internationalt førende position på retsinformatikkens område med et fokus på de felter, der er særligt relevante for det omkringliggende samfund.

Følg også vores Linkedinside, Legal Informatic Project, og bliv opdateret på de nyeste persondataretlige emner direkte i dit newsfeed. 

Legal Informatic Project drives af lektor Carina Risvig HamerProjektet er forankret i Juridisk Instituts forskningsgruppe, Erhvervsforvaltningsret, der ledes af lektor Frederik Waage. 

Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 1000

Sidst opdateret: 04.04.2024