Skip to main content
DA / EN

Velkommen til 740 nye ingeniørstuderende

Tirsdag d. 26. august åbnede Det Tekniske Fakultet dørene for 740 nye studerende. De starter med et introforløb, som byder på udfordringer til hjernecellerne, teambuilding og social hygge.

Højlydte grin blandede sig med genert snak, da de mange unge mennesker skulle møde hinanden for første gang. De nye studerende blev taget godt imod af et introteam, der består af cirka 80 nuværende ingeniørstuderende.

Sjovt og alsidigt program
I løbet af de fire første dage kommer de nye ingeniørstuderende igennem et introforløb, hvor de både får mulighed for at lære studiekammerater, mentorer, tutorer og undervisere at kende samt blive fortrolig med fakultetets bibliotek, kantine og projektrum.
Undervejs bliver de unge mennesker bl.a. også præsenteret for semestrets opgaver, projektarbejdsformen og studieteknikken.

Social shaker-day
Onsdag står den på teambuilding og rundtur i Odense by. Social shaker-day, som initiativet hedder, blev med stor succes introduceret for første gang sidste år.

- Social Shaker-day handler om, at de studerende skal lære byen at kende. De skal bruge deres smartphone til at navigere rundt til nogle poster i byen. De kommer blandt andet forbi musikhuset Posten, forskellige parker og butikker, siger arrangør Jonas Bendixen fra Solaris Event, der en national enhed under Det Danske Spejderkorpset.

- På løbet er der poster med fælles aktiviteter med aktion og teambuilding. Hvert hold på 7-10 studerende skal for eksempel sammen over en fiktiv krokodille-flod ved hjælp af 3 kasser og 2 brædder, og et andet sted skal de køre med fjernstyrede biler. De skal have det sjovt, mens de lærer Odense og hinanden at kende, fortsætter Jonas Bendixen, der selv læser til bygningsingeniør.

Ugen slutter af med en stor studiestartsfest fredag aften, før hverdagen for alvor gør sit indtog mandag d. 1. september 2014.

Se flere billeder på facebook 

For mere information kontakt
Gitte Klausen på gik@tek.sdu.dk  

Redaktionen afsluttet: 26.08.2014