Skip to main content

T-team

T-teamet behandler kræft medicinsk og med stråling fra lungerne, spiserøret og kræft, og kræftformer, hvor sygdommens oprindelse er ukendt. T-teamet er ansvarlig for stereotaktisk strålingsbehandling af metastaser i hjernen, lunger, knogler, binyrerne mv. i samarbejde med de andre diagnostiske teams i afdelingen. Derudover behandler T-teamet de hæmatologiske sygdomme hvor der skal gives strålebehandling. Forskningen på afdelingen udføres primært i de ikke-hæmatologiske sygdomme.

Forskningen inden for medicinsk behandling foretages ofte i samarbejde med den farmaceutiske industri i internationale multicenterundersøgelser. Forskningen foregår kontinuerligt i de ikke-hæmatologiske sygdomme, og ofte i protokoller der dækker forskellige kræftformer i forskellige diagnostiske teams.

Der foregår betydelig forskning inden for strålebehandling i kliniske forsøg med lungekræft og spiserørskræft. Dette udføres generelt i en multicenter-indstilling, som hyppigt udføres i de nationale kooperative grupper. Nogle opgørelser dækker dog kun patienter der er behandlet ved OUH. Strålebehandlingsforskning udføres normalt i samarbejde med fysikerne i Radiofysisk Laboratorium som er en del af onkologisk afdeling.

 

Ønsker du at høre mere om vores aktuelle forskning i T-teamet, så kontakt da én af vores dygtige forskere i afdelingen

 

Sidst opdateret: 20.10.2023