Skip to main content
DA / EN

Tre nye ph.d. studerende til Center for Energy Informatics

Center for Energy Informatics får pr. 1. september tre nye ph.d. studerende.

Jakob Hviid:
Jakob bliver tilknyttet FlexReStore projektet, som har til formål at undersøge potentialer for- og designe løsninger til, at detailbranchen som helhed kan implementere Smart Grid teknologi. Derved kan detailbutikker understøtte stabiliteten i elnettet, som i takt med Danmarks omstilling til vedvarende energi vil opleve stadig større belastninger. Læs mere om FlexReStoreProjektet.
Jakob er uddannet som civilingeniør i Software Engineering fra Syddansk Universitet i sommeren 2016.
Lektor Mikkel Baun Kjærgaard vil være vejleder på Jakobs ph.d.

Pablo Barrios:
Pablo kommer til Center for Energy Informatics som led i en udvekslingsaftale med The State University of Campinas (Unicamp) i Sao Paulo i Brasilien. Pablo har allerede været i gang med sin ph.d. med titlen: Fault tolerant portfolio optimization in Smart Grid i et år i et år i Brasilien og vil rejse tilbage of færdiggøre sin ph.d. i Brasilien efter sit ophold på SDU.
Professor, Centerleder Bo Nørregaard Jørgensen er vejleder på Pablos ph.d. i samarbejde med Luiz C P da Silva, professor ved University of Campinas.

Peter Nellemann:
Peter har allerede været tilknyttet Center for Energy Informatics i et år som erhvervs ph.d. studerende, men fra 1. september overgår han til en stilling som ansat ph.d. Peter vil fortsætte sit arbejde på COORDICY projektet og sit ph.d. projekt Building Intelligence Software. COORDICY projektet har til formål udvikle og afprøve innovative software-værktøjer til forbedring af energi-effektiviteten for nye og eksisterende bygninger. Læs mere om COORDICY projektet.
Professor, Centerleder Bo Nørregaard Jørgensen er vejleder på Peters ph.d.

Redaktionen afsluttet: 01.09.2016