Menu

SDU's årsfest 2018

Gå ikke glip af årets fest på SDU for alle ansatte og studerende.
Billetsalget starter 17 september
MitSDU - de studerendes intranet

Studiestart, eksamen, regler og rammer, studieliv, karrieremuligheder og meget mere. På MitSDU får du relevant information og inspiration til at komme godt gennem dit studie.

Aktuelt

Stem på Kvante Karina

SDU-initiativet Kvante Karina, der får børn og unge til at interessere sig for fysik, er nomineret til en stor europæisk pris.

Medicin undersøgt

Blodtrykssænkende middel kontrolleret for kræftrisiko.

Sprogtest i udsatte boligområder

Forskere fra SDU udvikler test til 0. klasser på 23 skoler.

Vi hjælper med at finde den rette uddannelse for dig

Det er dig, der bestemmer, hvilken uddannelse du vil have. For at lette valget er guiden opbygget i temaer, hvor du kan søge det, der lige nøjagtigt har din interesse.

Om SDU

SDU åbnede dørene for de første studerende i Odense i september 1966, og siden da er det gået stærkt. Vi har nu fem fakulteter med omkring 30.000 studerende, heraf mere end 15 % fra udlandet, og knap 4.000 ansatte fordelt på hovedcampus i Odense samt regionale campusser i Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg og København. Flere internationale undersøgelser dokumenterer, at vi laver forskning i verdensklasse, og SDU er samtidig det første universitet i Danmark med omfattende testbaseret optag, der giver ansøgerne mulighed for at blive optaget på andet end kun deres eksamenskarakterer.
Om SDU
Error while rendering view [CookieWarning].