Skip to main content

Cand.merc.’ere finder beskæftigelse inden for inden for stort set alle administrative funktioner, for eksempel regnskab, it, marketing, eksport, planlægning, personale og organisation. Kandidater fra Syddansk Universitet har meget let ved at finde attraktive jobs umiddelbart efter endt eksamen.

For cand.merc.’ere er der naturligvis en snævrere sammenhæng mellem jobfunktion og (linje)uddannelse. Med stigende erhvervserfaring, evt. suppleret med et HD-speciale inden for et andet område end cand.merc.-linjen, har cand.merc.’ere meget gode muligheder for også at varetage generelle lederposter i erhvervslivet.

Specielt for Styring og Ledelse

Som uddannet cand.merc. i Styring og Ledelse kan du anvende avancerede metoder til at afdække og løse udfordringer i forbindelse med supply chain management, produktions- og økonomistyring, ledelse, organisationsudvikling og strategi. Styringsdelen giver dig en dyb indsigt i grundlæggende produktionssystemer og filosofier (JIT, Lean, Agility m.fl.) samt i betingelser for tilrettelæggelse og styring af globale forsyningskæder. Fra den ledelsesmæssige del opnår du dyb indsigt i håndtering af den strategiske udvikling af organisatoriske og menneskelige ressourcer og kompetencer.

Som kandidat i Styring og Ledelse er du kvalificeret til at varetage styrings- og ledelsesopgaver inden for såvel store, mellemstore og små service-, handels-, og produktionsvirksomheder. Eksempler på jobtitler efter endt uddannelse: Supply Chain manager, Supply Chain Coordinator, Product Manager, Sourcing Project Manager, Category Coordinator, District Manager, Project Manager, Management Consultant, Løn- og Økonomikonsulent, HR Partner, Director Human Resources, Business Developer.

Videospots

Se tidligere Cand.merc.-studerende fortælle om deres nuværende jobs: 

Steffen
Erhvervs-ph.d.-studerende ved Hydac

Camilla
Kommunikations- og projektmedarbejder

Kristian
Consultant Recruiter i Mercuri Urval

Kåre
Projektleder i FC Midtjylland

Kasper
Product Manager i Abena

Line
Implementerings-konsulent i Hedensted Kommune