Skip to main content
  • Pris

    0 DKK
  • Sted

    On-demand
  • Del

Ledelse i mellemrum | MPM webinar

Hvem: Master of Public Management | MPM
Varighed:  45 min.
Hvor: On-demand


På baggrund af bogudgivelsen Ledelse i mellemrum – Et humanistisk perspektiv på offentlig lederskab*, vil professor Kurt Klaudi Klausen gøre dig klogere på, hvad det vil sige at lede i mellemrum  - og herunder at håndtere ondsindede strategiske udfordringer.

Ledelse i mellemrum drejer sig om at udfylde rum, som kalder på ledelse, men hvor ingen ledelse er, mellemrum som ikke dækkes af stillingsbeskrivelser og arbejdsdelinger, men hvor det er tydeligt, at der savnes lederskab. 

Disse rum erobres af dem, der evner at se nødvendigheden og tage konsekvensen heraf, og undersøgelserne viser, at det humanistiske perspektiv er nødvendigt for at forstå og udfylde ledelsesmæssige mellemrum med respekt for det enkelte menneske. Det er der lederskabet kommer ind, som et spørgsmål om fokus på retning, mening og den menneskelige interaktion.

Frem for tal- og effektorientering som pejlemærker fremhæves forhold såsom tillid, nærvær, empati, ordentlighed, følelser, etik og moral som afgørende for at skabe velfungerende arbejdspladser og en sammenhængende offentlig sektor. 

*Bogen er blevet til i et samarbejde mellem forskere på Syddansk Universitet og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Læs mere om bogen.

 

Hvor og hvornår?

Du kan se det optagede webinar når som helst og hvor som helst.

 

Tilmelding

Tilmeld dig for at se webinaret via tilmeldingsblanketten.

 

Få en faglig forsmag på SDU's efteruddannelser

Syddansk Universitets efteruddannelser inviterer løbende til faglige arrangementer.

Du møder efteruddannelsernes undervisere, som videregiver dele af den forskningsbaserede viden, der undervises i på uddannelserne.

Master of Public Management står bag dette faglige on-demand webinar, som giver et indblik i faget Strategisk ledelse og kommunikation.