Master IT

Master IT

Masteruddannelsen i it giver kompetencer på højt niveau inden for udvikling og udnyttelse af it i både private og offentlige virksomheder. Uddannelsen er fleksibel og modulopbygget inden for tre it-faglige specialiseringer

  • Denne uddannelse kan læses i Kolding

Målrettede it-kompetencer

Master i it er en erhvervsrettet, forskningsbaseret uddannelse for personer, der arbejder professionelt med udvikling og implementering af it samt undervisning inden for it. Målet er at give deltagerne et teoretisk grundlag, der kan styrke den enkeltes arbejdsmæssige praksis og færdigheder.

Fagpakker giver frihed

Uddannelsen giver mulighed for at vælge fagpakker efter interesse og behov inden for specifikke emner. Fagpakkerne gennemføres enkeltvis og kan – hvis man ønsker det – kombineres til en hel masteruddannelse. Fagpakkerne udbydes af It-vest-institutionerne Aarhus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet.

Skræddersy din uddannelse

Du kan vælge fag efter behov eller skræddersy din efteruddannelse inden for specialiseringerne SoftwarekonstruktionOrganisation (Udbydes på Syddansk Universitet) og Interaktionsdesign & multimedier (Udbydes på Syddansk Universitet)

 

SDU Kolding har følgende fem fagpakker: