Skip to main content

Nåede du ikke forbi Online Åbent Hus?

Se oplæggene fra de 10 naturvidenskabelige uddannelser og mød studerende og undervisere her.

Er du i tvivl om dit uddannelsesvalg?  Uanset om du er helt sikker eller vakler mellem flere uddannelser, så er det en god idé at samle en masse viden om den uddannelse, du overvejer at søge ind på. Det kan du for eksempel gøre ved at se oplæggene fra Online Åbent Hus.

Her kan du bl.a. høre, hvordan uddannelserne er opbygget, møde studerende og undervisere og blive klogere på, hvilke jobs uddannelserne giver dig adgang til.

Se oplæggene fra Online Åbent Hus

Fysik

Hør om fysikerne, der beskriver universets regler. Fysikere undersøger fundamentale egenskaber i hele kosmos. De finder sammenhænge og fællestræk mellem felter, der ellers virker vidt forskellige.

Kemi og Medicinalkemi

Hør om uddannelsen som kemiker, der giver dig mulighed for at være med til at udvikle nye produkter og teknologier som bedre lægemidler, innovative materialer eller alternative måder at lagre vedvarende energi.

Farmaci

Hør om uddannelsen: Her får du vigtige laboratoriefærdigheder og viden om virkestoffers egenskaber. Som farmaceut laver du for eksempel kvalitetskontrol, finder nye metoder eller udvikler nye lægemiddeltest.


Biomedicin, Biokemi og molekylær biologi

Er du vild med biologi, kemi eller bioteknologi? Så er Biokemi og molekylær biologi eller Biomedicin måske noget for dig. Hør om uddannelserne, undervisningen, studiemiljøet og meget mere.


Biologi

Hør om hverdagen som biologistuderende: Hvordan er studiemiljøet? Hvordan er uddannelsen opbygget? Hvad forsker biologer i? Vi giver også en virtuel rundvisning på SDU.


Datalogi

Hør om uddannelsens opbygning og indhold, om studielivet og om karrieren bagefter. Vi slutter af med en virtuel rundtur på SDU.

Matematik, Anvendt matematik, Matematik-Økonomi

Hør om uddannelsens opbygning og indhold, om studielivet og om karrieren bagefter. Vi slutter af med en virtuel rundtur på SDU.


Herunder kan du læse mere om de ti naturvidenskabelige uddannelser, som du kan læse på SDU.


Kontakt og vejledning

Studievejledningen på Naturvidenskab
Studievejledningen på Naturvidenskab kan hjælpe dig med spørgsmål om uddannelsernes opbygning, dagligdagen som studerende på SDU, muligheder for udlandsophold og karrieremuligheder mv.

Tlf.: 6550 4387 - telefontiden er mandag-fredag kl. 9-15
E-mail: studyscience@sdu.dk

SDU Optagelse
Optagelsen hjælper med dine spørgsmål om adgangskrav og optagelse på uddannelserne.

Tlf.: 6550 1051 - telefontiden er mandag-fredag kl. 10-14
Skriv til Optagelsen via kontaktformularen SPOC