Skip to main content
DA / EN

Besøg fra Lawrence Berkeley National Lab, Open ADR Alliance og SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitut

Center for Energy Informatics har netop haft besøg af Director of Demand Response Research Center (DRRC) ved Lawrence Berkeley National Lab Mary Ann Piette, Teknisk direktør Rolf Bienert fra Open ADR alliance samt leder af Sustainable Energy Systems Group Sofia Stensson fra SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitut.

Den første dag var de besøgende på Green Tech Centret i Vejle, hvor de blev præsenteret for Green Tech Centrets mange faciliteter. Herefter var der tid til at gå i dybden med projektet: Håndtering af Demand/Respons kapaciteten i erhvervsbygninger – herunder, hvad er der er udfordringer og muligheder. Et projekt, som Lawrence Berkeley National Lab også er partner i. Der blev også tid til en diskussion om, hvad Danmark og USA kan lære af hinanden.

Dag to af besøget foregik på Syddansk Universitet i Odense, hvor både Mary Ann Piette og Rolf Biernert præsenterede deres arbejde for Energy Club. Ca. 40 studerende og ansatte var mødt op for at høre de to præsentationer. Her lagde Mary Ann Piette ud med at sige: ”Vi kigger meget på, hvad i laver i Center for Energy Informatics”

Under besøget blev der også tid til at høre mere om det arbejde, som Sofia Stensson står i spidsen for hos SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitut samt en rundvisning i centrets Living Lab i bygning OU44.

Se videointerview med Mary Ann Piette og Rolf Biernert på Inseros hjemmeside.

Redaktionen afsluttet: 03.10.2016