Skip to main content

Læsesalstilbud til SDU-studerende i hjertet af København

Som del af sit samarbejde med Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv kan Syddansk Universitetsbibliotek nu tilbyde SDU’s studerende adgang til eksklusive studiepladser på Arbejdermuseet, få hundrede meter fra både Nørreport Station og SDU’s Campus København.

Alt du som SDU-studerende bosat i Københavnsområdet skal gøre, er at medbringe og forevise dit SDU-studiekort, for at få adgang til studiepladserne på læsesalen, som er åben i museets åbningstid.

SDU udbyder p.t. ikke uddannelser i København, men eftersom SDU tiltrækker studerende fra alle regioner, hvoraf godt 2.700 fuldtidsstuderende er bosat i Københavnsområdet, så er baggrunden for samarbejdet med Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv klart: Syddansk Universitetsbibliotek oplever, at SDU’s studerende i stigende grad efterspørger muligheden for fleksible studieforhold, også udenfor de klassiske undervisningssituationer på Campus.

Med det nye læsesalstilbud har SDU-studerende bosat i Københavnsområdet nu en supplerende mulighed for, at benytte inspirerende studiepladser i historiske omgivelser og ”grave sig ned” i læseferier, eksamensperioder m.m.

Læs mere om studiepladserne på mitsdu.dk

 

Redaktionen afsluttet: 09.06.2017