Skip to main content
DA / EN

Civilingeniør i miljøteknologi Kandidatspeciale

På 4. semester arbejder du med dit kandidatspeciale, svarende til 30 ECTS. Du kan vælge at starte på dit speciale allerede på 3. semester ved at bruge 10 valgfrie ECTS på  som en del af specialet, og specialet udvides dermed til 40 ECTS.

Det er dig, der vælger dit kandidatspeciale

Hvert år opstiller vi forskere fra SDU Life Cycle Engineering en række forslag til kandidatspecialer, som du vil kunne vælge imellem. Du kan naturligvis tale med forskerne om projekterne inden du vælger. Da det også er os, der underviser på uddannelsen, kender du os alle, når du når hertil.  Du får en af os forskere som vejleder for dit kandidatspeciale.

Specialerne er relateret til vores forskning

Kandidatspecialerne vil stort set altid vil være relateret til vores igangværende projekter; projekter fra den virkelige verden, finansieret af f.eks. virksomheder, Innovationsfonden, Miljøstyrelsen, Energistyrelsen eller EU.

Du vil opleve, hvordan det er at samarbejde med virksomheder, myndigheder og forskningsinstitutioner. Du vil få en forsmag på problemstillinger fra den virkelige verden og faglige udfordringer inden for nye områder - og vi har ikke nødvendigvis løsningen på forhånd.

Læs nogle af projekterne for kandidatspecialer fra tidligere år, og bliv inspireret! Bemærk, at projektbeskrivelserne er skrevet på engelsk, da uddannelsen foregår på engelsk.

 

Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 01.08.2023