Skip to main content

Studieliv

Studiemiljø

Ved siden af undervisningen er der rig mulighed for at deltage i aktiviteter udover selve studiet. Du kan engagere dig i studenterrådet, Filmklubben, studenterrevyen eller foredragsforeningen. Medicinstuderende har en international organisation, IMCC, som bl.a. arrangerer klinikophold i udlandet for studerende. Foreningen af Danske Lægestuderende (FADL) formidler vikar-arbejde til medicinstuderende efter forudgået kursus.

Hver fredag afholdes der fredagsbar på campus, og på udvalgte fredage i løbet af semestret afholdes fredagsbar i Winsløwparken (Epstein-Bar). Hold øje med opslagstavlerne og studenterbladet Sund & Hed.

Et levende studiemiljø

Som studerende på kandidatuddannelsen i Medicin har du rig mulighed for at deltage i både faglige og sociale aktiviteter ud over selve studiet. For eksempel kan du engagere dig idrætsforeningen, det sundhedsvidenskabelige studenterblad, universitetets studenterpolitiske organisationer eller en af de mange kulturelle foreninger.

Syddansk Universitet byder i det hele taget på et varieret studieliv. På Campus Odense finder du blandt andet universitetsbiblioteket, en boghandel, et fitnesscenter, den fælles fredagsbar (Nedenunder) og Fyns eneste Starbucks-café. 

Både på Campus Odense og i Winsløwparken er der også indrettet fordybelsesrum for studerende og ansatte, der trænger til en mental pause eller mangler et sted til meditativ eller religiøs fordybelse.

Læs mere om Odense som studieby.