Skip to main content

Studiemiljø

Audiologi er en lille uddannelse, hvor der er rig mulighed for at lære alle dine medstuderende og underviserne godt at kende. Men selvom uddannelsen er lille, føler du dig aldrig isoleret. Noget  af undervisningen foregår sammen med studerende på uddannelsen i Audiologopædi, og der er en stor fællesskabsfølelse på tværs af studierne.

Læsegrupper og faglighed på tværs af årgange

Som audiologistuderende har du i gennemsnit 12 undervisningstimer om ugen. Dertil kommer forberedelsen til timerne. At studere er fuldtidsarbejde (37 timer), og vi anbefaler, at du fra starten kommer med i en læsegruppe, så du kan diskutere stoffet sammen med dine medstuderende.

Vi anbefaler også, at du engagerer dig i det faglige miljø på tværs af årgange, og at du på den måde sikrer, at du hele tiden er opdateret med den nyeste audiologiske viden.

Forskellige faglige miljøer

I løbet af uddannelsen får du din daglige gang i flere faglige miljøer fra det stringent teoretiske til interaktion med patienter/klienter i praksis.

Undervisningen foregår på Campus Odense, i Winsløwparken såvel som på Odense Universitetshospital. Dette sikrer dig en tæt praktisk forankring i de forskellige faglige miljøer, der danner grundlag for uddannelsen.

Uddannelsen er desuden tilknyttet en lang række forskningsmiljøer: 

 • Oto-Rhino-Laryngologi   - herunder BEAR (Better Hearing Rehabilitation)
 • Center for Social Praksis og Kognition

   

  Livet på og omkring campus

  Vi har samlet et overblik til dig om bl.a. studiestarten, livet som studerende,  samt om dit campus.'

  Livet som studerende i Odense

  Vi har også samlet lidt info til dig om studiebyen Odense.

   

Mød studerende der læser Audiologi

Hør hvorfor Simon valgte Audiologi