KANDIDAT-UDDANNELSER PÅ SDU SAMF

Fakta om uddannelserne

 • Kandidatuddannelser
 • Fakultet: Samfundsvidenskab
 • Varighed: 2 år
 • Sted: Esbjerg, Kolding eller Odense
 • Ansøgningsfrist:
  Studiestart september: Ansøg senest 1. marts kl. 12.00
  Studiestart februar: Ansøg senest 15. oktober kl. 12.00
 • Studiestart:
  1. september 
  1. februar  
  * Studiestart varierer. Tjek de enkelte profiler.

Samfundsvidenskabelige kandidatuddannelser


Hvorfor læse en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse på SDU

Med en 2-årig kandidatuddannelse bygger du videre på de kompetencer, du har tilegnet dig via din bachelor eller en anden adgangsgivende uddannelse.

På kandidatuddannelsen får du mulighed for at dygtiggøre og specialisere dig inden for særlige interesseområder fra dit bachelorstudie. Du opnår altså en endnu skarpere faglig profil.

Hos os vil du opleve kompetent, fagspecifik og erhvervsrettet undervisning og i rammer, hvor nærhed og diversitet er i fokus. Du tilegner dig særlige værktøjer, som efter endt uddannelse får dig til at stå endnu stærkere på arbejdsmarkedet. Vores internationale orientering vil desuden bidrage til, at dit eksamensbevis bliver en fremtidsbillet med international kvalitet. 

På oversigten ovenfor kan du se, hvilke kandidatuddannelser vi udbyder på Samfundsvidenskab på SDU, samt læse om de enkelte uddannelsers indhold og opbygning.  

Hvis du har spørgsmål til uddannelserne, er du velkommen til at kontakte vores faglige vejledere.

Studerende fortæller - Derfor skal du tage en kandidatuddannelse fra SDU SAMF

"Efter min bachelor følte jeg mig ikke helt klar til at give slip på universitetslivet, da jeg på uddannelsen fik præsenteret en lang række emner og problemstillinger, som jeg ønskede at undesøge yderligere med en mere forskningsorienteret tilgang - det har jeg mulighed for på kandidatuddannelsen. På SDU bliver man som studerende taget meget seriøst, og jeg føler, at jeg bidrager til en del af noget større." (Christina, Cand.merc. Forretnings- og Markedsudvikling)

Sådan søger du optagelse på kandidatuddannelsen

Klik her