Skip to main content
DA / EN

Fordybelse og specialisering

Hvad enten du kommer direkte fra BA-uddannelsen eller har været på arbejdsmarkedet i årtier, så er cand.public på SDU en chance for at styrke dine kompetencer som journalist. 

Tre gode grunde til at tage en cand.public.-uddannelse
  • Mange specialiseringsmuligheder
  • Fleksible undervisningsmuligheder
  • Nogle af Mediedanmarks skarpeste undervisere og praktikere

Fleksibel uddannelse

Vores kandidatuddannelse i journalistik er anderledes. Her må du gerne bruge helt op til seks år, så studiet kan passe med dit øvrige arbejds- og privatliv. Du har mulighed for at tage 60 ECTS som valgfag, 30 ECTS er obligatoriske fag, og til sidst er specialet på 30 ECTS.

 De varierer ikke alene i fokus, men også i form. Nogle kan tages på få dage og uger, andre forløber hen over et semester. Nogle kan tages når-som-helst- og hvor-som-helst, fordi undervisningen er digitaliseret. Andre fag er baseret på fysisk fremmøde.

Du skal dog være opmærksom på, at din mulighed for at få SU ikke udvides tilsvarende, så hvis du ønsker SU under uddannelsen, skal du gennemføre kandidaten på normeret normal tid.

 

Oversigt over valgfag

Her finder du en oversigt over alle de fag som vi udbyder på cand.public. uddannelsen.  Du kan klikke på fagbeskrivelserne for de enkelte fag her og læse mere.

Du kan se eller gense informationsmødet her

Spændende journalistiske linjer

Her kan du læse om de fag, som vi udbyder netop nu.

På cand.public.udbyder vi en række valgfag, der primært undervises digitalt, så du i store træk kan arbejde med dem, når det passer dig bedst.

Vi har samlet valgfagene under to linjer:

- Fortællende journalistik
- Undersøgende journalistik