Skip to main content
DA / EN

Uddannelse

Uddannelserne forankret i sektionen Civil and Architectural Engineering er forskningsbaserede.

De uddannelser som tilbydes i sektionen Civil and Architectural Engineering er forskningsbaserede. Det betyder at studerende undervises i state-of-the-art af de selvsamme mennesker som udfører forskningen. En kritisk bæredygtig tilgang, digital praksis og transdisciplinært design udgør DNA’et i vores forskning.

På nuværende tidspunkt tilbyder vores sektion to bacheloruddannelser. Den ene af disse uddannelser er skræddersyet til studerende, der ønsker at fokusere på faglig udvikling og træde ind på arbejdsmarkedet efter 3,5 år.

Vi har udviklet en ny bacheloruddannelse, specielt til de studerende der efterfølgende ønsker at fortsætte med en uddannelse på kandidatniveau, som forbereder de studerende til alle de fem profiler i en ny kandidatuddannelse der starter i 2023. Profilerne er structural engineering, computational design and digital fabrication, facade engineering, urban resilience, og indoor climate. Uddannelserne udbydes på dansk, dog undervises der på engelsk i flere af fagene.

I løbet af sommerferien, i august, udbyder vi en international Summer School som er et intensivt to-ugers undervisningsforløb. Emnet for  Summer School-forløbet er urban resilience.

Hvis du er interesseret i at vide mere om de nye bachelor- og kandidatuddannelser, er du velkommen til at kontakte uddannelsesledere Thomas Asmus Pedersen og Henrik Brøner Jørgensen.

Sidst opdateret: 22.08.2023