Skip to main content

Civil and Architectural Engineering

Sektionen Civil and Architectural Engineering tilbyder uddannelse og udfører forskning i design, konstruktion og brug af det byggede miljø. Sektionen består af ingeniører og arkitekter som arbejder sammen om konceptet total design, hvilket indebærer en større forståelse af kompleksiteten i byggeprojekter og behovet for at bygningsingeniører samarbejder på tværs af faggrænser.

Sektionen har et stærk teknisk fokus på fire nøgleområder: stuctural engineering, facade engineering, computational design and fabrication, og urban resilience.

Som en afledt effekt af den tid vi lever i nu, og for at forberede de studerende på fremtidens arbejdsplads, så lægger vi vægt på og opmuntrer til at tage relevante digitale arbejdsmetoder i brug i forbindelse med vores forskning og uddannelser. Og fordi bygninger, infrastruktur og byer har en betydelig påvirkning på vores miljø, byder vi universitetets ønske om at arbejde med FN’s verdensmål velkommen. Disse mål betragter vi som en fundamental del af vores forskning og vi lærer vores studerende kritisk at vurdere hvilken påvirkning designbeslut­ninger har.

Our yearbook for 2020 is out! Download it here.

Download

Apply for our internship programme

Info

Fotografier

På vores webside viser vi fotografier af eksemplariske projekter af bygningsværker. Vi har ikke direkte bidraget til nogle af disse projekter, men som forskere og undervisere bruger vi disse som efterlevelses¬værdige eksempler. Alle fotografier bruges med tilladelse til dette.

SDU Byggeri og Anlæg Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7450

Ansvarlig for siden: Institut for Teknologi og Innovation

  • SDU Byggeri og Anlæg Syddansk Universitet
  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7450

Sidst opdateret: 07.01.2021