Skip to main content
DA / EN

SDU Civil and Architectural Engineering

Sektionen SDU Civil and Architectural Engineering tilbyder uddannelse og udfører forskning i design, konstruktion og brug af det byggede miljø. Sektionen består af ingeniører og arkitekter som arbejder sammen om konceptet total design, hvilket indebærer en større forståelse af kompleksiteten i byggeprojekter og behovet for at bygningsingeniører samarbejder på tværs af faggrænser.

Sektionen har et stærk teknisk fokus på nøgleområderne: 

  • Sustainable Building and Civil Engineering
  • Stuctural Engineering
  • Facade Engineering
  • Urban Resilience

Som en afledt effekt af den tid vi lever i nu, og for at forberede de studerende på fremtidens arbejdsplads, så lægger vi vægt på og opmuntrer til at tage relevante digitale arbejdsmetoder i brug i forbindelse med vores forskning og uddannelser. Og fordi bygninger, infrastruktur og byer har en betydelig påvirkning på vores miljø, byder vi universitetets ønske om at arbejde med FN’s verdensmål velkommen. Disse mål betragter vi som en fundamental del af vores forskning og vi lærer vores studerende kritisk at vurdere hvilken påvirkning designbeslut­ninger har.

Christian Koch

Sektionsleder, Professor

Kontakt Christian

Apply for our internship programme

Info

Fotografier

På vores webside viser vi fotografier af eksemplariske projekter af bygningsværker. Vi har ikke direkte bidraget til nogle af disse projekter, men som forskere og undervisere bruger vi disse som efterlevelses¬værdige eksempler. Alle fotografier bruges med tilladelse til dette.

Nyheder fra Institut for Teknologi og Innovation

SDU Civil and Architectural Engineering Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 7450

Sidst opdateret: 04.04.2024