Skip to main content

Mere om studiet

Uddannelsen er på professionsbachelorniveau med et omfang svarende til ét års fuldtidsstudie (60 ECTS) og udbydes i henhold til Bekendtgørelse om Diplomuddannelser, nr. 933 af 13/06/2022.

Studieordningen og kurser kan ses her.

Studiestart 
Februar 2025

Ansøgningsfrist
1. december 2024

Varighed
3 år på deltid

Vægt
60 ECTS-point

Tid og sted
Der undervises ca. 9 fredage pr. halvår i dagtimerne i tidsrummet mellem kl. 8.30 og 15.00 ved Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet på Campusvej 55 i Odense.

Pris
Uddannelsens samlede pris er 81.000,- kr.

Målgruppe
Du kan fx være elinstallatør, stærkstrømstekniker, elektrotekniker, energirådgiver, maskinmester eller ingeniør (elektroingeniør, der vil opdatere sin viden eller en anden type ingeniør, der har brug for yderligere viden på elområdet). 

Lærings- og studiemiljø
Vi tager udgangspunkt i ’real life’ udfordringer - dine erfaringer og dine faglige behov, hvad enten du er i job eller midt i et karriereskift. Og du kan løbende sparre med vores undervisere og dine medstuderende, der alle har erfaringer inden for stærkstrømsområdet. 

Derfor har vi også et spændende studiemiljø, hvor læring, faglige interesser, dit konkrete arbejde og karriereønsker smelter sammen og giver dig de bedste forudsætninger for at tage de næste skridt i dit arbejdsliv. 
 


Sidst opdateret: 15.05.2024