Skip to main content

Kan man danse en formelsamling?

Ja da, se selv på @sduscience, som bliver drevet af studerende fra Naturvidenskab. På profilen kommer du også med i lab, møder undervisere og forskere og får indblik i studielivet.

Følg @sduscience på Instagram

Livet på og omkring SDU Odense

Studiemiljøet har i vores øjne afgørende betydning for din trivsel og din hverdag som studerende på Biokemi og molekylær biologi på SDU.

Livet som studerende i Odense

Velkommen til en by, hvor over 30.000 studerende har deres hverdag. De fleste læser på SDU, men Odense har også musikkonservatorium, skuespillerskole, kunstakademi og flere professionsskoler med studerende, som uddanner sig til for eksempel lærere, pædagoger og sygeplejersker.

De mange studerende sætter deres præg på byen, som har et levende natteliv, masser af hyggelige caféer, spisesteder og alle de kulturtilbud, du kan drømme om, for eksempel kunstmuseum, små nye gallerier, flere musikscener og spillesteder, klassisk og eksperimenterende teater. Og så er Odense byen med 74 årlige festivaler (ja, fireoghalvfjerds). Glæd dig til Tarteletfestival, Roséfestival, Tinderbox, Spoken Word, Jam Days og Odense Film Festival (en hel uge med gratis film fra morgen til aften).

Som ny indbygger i Odense lærer du hurtigt, at De Striwede dækker over fodboldklubben OB, og at byen også er meget stolt af ishockeyklubben Odense Bulldogs, Eventyrløbet og H. C. Andersen Marathon.

Kom med en tur til SDU Odense

Lær Odense at kende som studieby