LÆS CAND.MERC. PÅ SDU

Fakta om uddannelsen

 • Kandidatuddannelse
 • Fakultet: Samfundsvidenskab
 • Varighed: 2 år
 • Sted: Esbjerg, Kolding eller Odense
 • Ansøgningsfrist:
  Studiestart september: Ansøg senest 1. marts kl. 12.00
  Studiestart februar: Ansøg senest 15. oktober kl. 12.00
 • Studiestart:
  1. september 
  1. februar  
  * Studiestart varierer. Tjek de enkelte profiler.

Profiler på cand.merc.

 

Hvorfor læse Cand.merc. på SDU

Med en 2-årig cand.merc.-uddannelse bygger du videre på de kompetencer, du har tilegnet dig via en bachelor i Erhvervsøkonomi (HA) eller en anden adgangsgivende uddannelse.

På kandidatuddannelsen får du gennem valg af profil mulighed for at dygtiggøre og specialisere dig inden for særlige interesseområder af erhvervsøkonomien.

På SDU sker dette gennem kompetent, fagspecifik og erhvervsrettet undervisning og i rammer, hvor nærhed og diversitet er i fokus. Du opnår herved særlige værktøjer, som efter endt uddannelse får dig til at stå endnu stærkere på arbejdsmarkedet.

På oversigten ovenfor kan du se, hvilke cand.merc.-profiler vi udbyder på SDU, samt læse om uddannelsen og de enkelte profilers indhold og opbygning.  

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte vores faglige vejledere

Studerende fortæller - Derfor skal du læse en Cand.merc. på SDU

"Jeg har suppleret min bachelor med Cand.merc.-uddannelsen, fordi den udvider og specialiserer sig i de områder, jeg synes var særdeles spændende i løbet af min bachelor. Med Cand.merc.-uddannelsen føler jeg, at jeg vil stå stærkt, når jeg skal starte på arbejdsmarkedet. SDU er meget opbakkende, og arbejder hårdt for, at de studerende har de bedste muligheder for at blive inkluderet og trives i fællesskabet." (Stephanie - Cand.merc.)

Sådan søger du optagelse på kandidatuddannelsen

Klik her