Skip to main content
DA / EN

Læs mere om uddannelsen på den engelske side. 

 

Kombinér data – og forretningsforståelse og vær med til at skabe nye muligheder for virksomheder på markeder under konstant forandring 

I virksomheder bliver data stadig mere essentiel. På uddannelsen opnår du stærke analytiske kompetencer til at arbejde med data fra forskellige kilder samt en solid forretningsforståelse og et innovativt mindset, der giver dig kompetencer til at udvikle nye forretningsmuligheder med afsæt i brug af data. 

Du kan bruge dine kompetencer i opstart af nye virksomheder og udvikling i etablerede virksomheder i både Danmark og i udlandet. 

 

Undervisningen 

På uddannelsen bliver du undervist af internationalt anerkendte forskere, som både brænder for at undervise og involvere erhvervslivet i fagene. Det betyder, at du får en uddannelse der kombinerer den højeste akademiske viden med en praksis forståelse for virksomheders problemstillinger. 

På de mellemstore hold er der plads og tid til dialog og sparring mellem dig som studerende og din underviser. Det betyder, at du får de bedste betingelser for at dygtiggøre dig og træne dine kompetencer. 

Du bliver en del af et stærkt og engageret studiemiljø, hvor du opbygger værdifulde netværk under studiet, men uden at du drukner i mængden. På uddannelsen hjælper studerende hinanden og danner studiegrupper af enten fast eller mere løs karakter. 

 

Karrieremuligheder 

Med en cand.merc. i Data Driven Business Development er det dig der er eksperten inden for koblingen mellem data og forretning. 

Du vil typisk få et arbejde, hvor du visualiserer data, arbejder med forretningsudvikling, driver IT projekter eller arbejder som Business Intelligence konsulent.