Skip to main content

- En uddannelse fra udd.tema giver dig konkurrencefordele, når du skal søge job

I mange brancher er en uddannelsestype tilstrækkelig, men på udd.tema lægger vi ikke skjul på, at uddannelsestype vil kunne åbne flere døre i starten af ​​din karriere.

Facts om udd.tema

  • Kandidater fra udd.tema kommer hurtigst i job
  • Temas uddannelser ligger både i Odense og Esbjerg
  • Som indskrevet på udd.tema bliver du en del af SDU's gladeste studiemiljø

Denne kampagneside er tænkt til at skulle rumme en uddannelsesklynge, en række uddannelser med samme tema eller lignende. Anbefalingen er at gå lidt reportage-agtigt til værks, så man får nogle informationer fra en eller flere studerende, studieledelsen eller arbejdsgivere fra det virkelige liv. Så giver man brugeren noget mere konkret at forholde sig til end hvis det havde være en liste med uddannelser, man præsenterede.

Opbygningen kan være som på denne side med en overskrift, teaser, et stort billede (gerne taget til situationen af en prof. og ikke stock), nogle fakta om emnet, en introduktionstekst, et billede, der hører sammen med det første billede samt et citat.

Herefter præsenteres de aktuelle uddannelser inden for temaet og globalt indhold om "Mød SDU", studieliv og kontakt + vejledning.


 

 

"Citatet her kan være fra en studerende, en studieleder, en arbejdsgiver eller lignende. På dagens arbejdsmarked har du en klar konkurrencefordel, hvis du har en universitetsgrad, når du søger job."

Jon Jonsen, kandidatstuderende

Vil du have en universitetsuddannelse, du kan bruge til at gøre en forskel?

På SDU's udd.tema-uddannelser lærer du fx, hvordan man arbejder med international politik, energiforandringer ud fra et økonomisk perspektiv eller hvordan mennesker, organisationer og samfund fungerer.

Vælg dét, du brænder for!