Skip to main content
DA / EN

Sektionen

Sektionen of Civil and Architectural Engineering består af et internationalt team af forskere og undervisere med forskellige akademiske og professionelle baggrunde, som har det fælles mål at fremme vores forståelse af det byggede miljø.

Vi udvikler og underviser ud fra et udgangspunkt af høj teknisk ekspertise som spænder fra bysystemer til materialers mikro-strukturer. Vores arbejde retter sig efter globale målsætninger og nationale tekniske standarder.

Design og design thinking præger vores forskning og undervisning og følger filosofien om total design. Dette var en idé som blev fremsat og praktiseret af den danske og engelske ingeniør Ove Nyquist Arup. I hans Key Speech i 1970, forklarede han total design som en ambition for bygningsdesignere med forskellige baggrunde om at arbejde tæt sammen for at producere resultater, som udgør mere end summen af deres individuelle dele.

Sektionen findes på første sal i TEK bygningen på SDU’s Odense campus. Man finder os også i BLOXHUB i det centrale København.

Se alle medarbejdere i sektionen

Oversigt

Sidst opdateret: 19.07.2022