Skip to main content

Erhvervspraktik på de naturvidenskabelige uddannelser

Studerende i fagrådslokale

Søg praktikplads på de naturvidenskabelige uddannelser på SDU i Odense, og glæd dig til en uge med supercomputere, celler og fede forsøg i laboratoriet.

En helt uge hvert år slår de naturvidenskabelige uddannelser på SDU dørene op og inviterer dig indenfor i en verden af forsøg, forskning og faglighed. Erhvervspraktikken er et tilbud til dig, der går i 9. eller 10. klasse og elsker at nørde igennem.

Det kan du opleve

I løbet af ugen oplever du de naturvidenskabelige uddannelser helt tæt på og får en idé om, hvordan det er at gå på universitetet. Du møder studerende, laver spændende forsøg i laboratoriet og bliver undervist af seje studerende og forskere. 

Hvilke uddannelser kan du besøge?

SDU har 10 naturvidenskabelige uddannelser, og som erhvervspraktikant kommer du til at møde dem alle sammen. Er du til  Biokemi og molekylær biologi, Biologi eller Biomedicin? Eller måske mere til Matematik, Anvendt matematik, Matematik-ØkonomiDatalogi, FysikKemi eller Farmaci?

Sådan bliver du praktikant

Vi har desværre kun plads til 24 praktikanter. Derfor skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du fortæller lidt om, hvorfor det er dig, der skal have en praktikplads på de naturvidenskabelige uddannelser på SDU.

 Find ansøgninsskemaet her

Praktiske oplysninger

Målgruppe: 9. og 10. klasse

Tidspunkt: 8.-12. november 2021

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2021

Program: Programmet ligger klar i løbet af oktober. I mellemtiden er du velkommen til at tage et kig på programmet fra 2019.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du udfylder ansøgningsskemaet ? Så send en mail til kommunikationsmedarbejder Nina Bjørnskov på ninab@sdu.dk.

Det Naturvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 2988

Sidst opdateret: 01.11.2021